Home - Actueel - Nieuws - MaxClass en Heutink ICT slaan de handen ineen!
Deel deze pagina:
Delen:

MaxClass en Heutink ICT slaan de handen ineen!

Heutink ICT en Maximonster, het bedrijf achter communicatieplatform MaxClass, slaan de handen ineen en hebben een samenwerkingsovereenkomst gesloten. Met een nieuwe versie van het ouderportaal van SchoolWapps, de online communicatieoplossing van Heutink ICT, wordt scholen een passende opvolger van het portaal van MaxClass geboden.

MaxClass is een veilig online communicatieplatform voor op school en in de klas. Maximonster heeft MaxClass opgezet als communicatieplatform waar in de loop van de jaren vele scholen gebruik van hebben gemaakt.

Om de scholen die momenteel gebruikmaken van MaxClass beter te bedienen, heeft Maximonster uitgebreid marktonderzoek gedaan. Uiteindelijk is de keuze gevallen op het ouderportaal van SchoolWapps. Met het ouderportaal van SchoolWapps worden ouders eenvoudig op de hoogte gehouden van de activiteiten van de school en hun kinderen. Maximonster is mee gaan denken over de volgende versie van SchoolWapps dat momenteel wordt gebouwd.

Jeroen Krikke, Directeur Innovatie en Ontwikkeling bij Heutink ICT, over de samenwerking: “Heel mooi om te zien dat Maximonster, een gevestigde partij met veel ervaring in de markt, kiest voor onze visie en ons product. Op deze manier kunnen we de activiteiten van MaxClass op een mooie manier voortzetten in SchoolWapps.”

Michiel Klønhammer, ‘Chief of Things’ bij Maximonster: “Wij hebben met Heutink ICT een goede partij gevonden die serieus bezig is met de ontwikkeling van het platform. Onze ervaring met honderden scholen wordt nu meegenomen in de verdere ontwikkeling van SchoolWapps. Onze scholen zullen enorm blij zijn dat er een app komt naast de andere voordelen. Bovendien kunnen wij ons meer concentreren op ons andere product LearningStone.”

Op deze pagina kun je meer informatie en alle features van het ouderportaal van SchoolWapps bekijken.

Meer weten over SchoolWapps?

Deel deze pagina:

Blijfup-to-date

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws en acties

*