Home - Actueel - Nieuws - Chromebooks op nummer één, mede dankzij MOO
Deel deze pagina:
Delen:

Chromebooks op nummer één, mede dankzij MOO

Chromebooks waren in 2018 het meest verkochte type device in het onderwijs. Hoe komt het dat Chromebooks zo snel op de eerste plek zijn gekomen?

Gemaakt voor de klas

Chromebooks zijn niet voor niets het favoriete device in de klas. Met een batterijduur van gemiddeld tussen de 10 en 12 uur, een opstarttijd van max. 10 seconden en stoot- en valbestendigheid gaan ze een hele tijd mee. En ze updaten ook nog eens op de achtergrond.

Beheersgemak

Als je als school met MOO werkt heb nauwelijks tot geen omkijken naar de uitrol, inrichting en beheer van Chromebooks. Dit kunnen wij allemaal voor je doen, zodat je Chromebooks uitgerold en al bij je op school aankomen en je leerlingen alleen nog maar hoeven in te loggen. Heb je toch een vraag? Dan bel je gewoon onze Servicedesk; onze specialisten helpen je dan graag verder. Wil je zelf apps of extensies installeren? Dan kun je dit als ICT-er met je MOO-account doen.

Snel en toegankelijk voor iedereen

Wij zorgen ervoor dat jullie MOO-accounts automatisch ook Google-accounts zijn zodat iedereen eenvoudig en vooral veilig kan inloggen op Chromebooks. Leerlingen hoeven alleen nog maar hun (plaatjes)wachtwoord in te vullen en binnen 10 seconden zijn ze ingelogd in MOO.

Digitale gereedschapskist

Doordat je MOO-account ook een Google-account is bied je je leerlingen en leerkrachten toegang tot de oplossingen van Google. Met bijvoorbeeld Google Drive kunnen jij en je leerlingen eenvoudig documenten maken, delen en naadloos samenwerken en met Google Classroom verzamel je in handomdraai werk van leerlingen: of het nou documenten, links, filmpjes of foto's zijn.

Meer weten?

Bekijk hier een korte video over Chromebooks in het onderwijs of lees hier meer informatie over onze oplossingen.

Deel deze pagina:

Blijfup-to-date

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws en acties

*