Home - Actueel - Nieuws - Hoe haal je meer uit Microsoft 365?
Deel deze pagina:
Delen:

Hoe haal je meer uit Microsoft 365?

Afgelopen woensdag 25 september was het tijd voor de informatiebijeenkomst 'Hoe kun je Microsoft 365 inzetten op school?', georganiseerd door APS IT-diensten in samenwerking met Heutink ICT. Een uitgelezen kans voor ICT-coördinatoren en bovenschoolse ICT'ers om te horen wat Microsoft 365-applicaties kunnen betekenen voor onderwijs, databeveiliging en samenwerking op school. En welke belangrijke rol MOO daarin kan spelen.

Goed gevoel

'Onze' Jan-Willem Voortman, productmanager Microsoft, was de spreekstalmeester en gaf samen met zijn collega Tim Schouten een presentatie over Microsoft 365 in combinatie met MOO. Jan-Willem kijkt met een goed gevoel terug op het evenement. "We hebben veel leuke bezoekers ontvangen, bekenden maar ook mensen die we nog niet zo vaak hadden gezien. Er waren zowel technisch als onderwijskundig georiënteerde ICT'ers, en dat zag je terug in de belangstelling voor de twee parallelsessies. De ene was diepgaand technisch over beveiliging, de andere meer praktisch over de inzet van Microsoft Teams in de klas. Er waren trouwens ook bezoekers die aangaven dat ze beide sessies wel hadden willen volgen."

Eye-opener

De focus van de presentaties en de parallelsessies lag op de mogelijkheden van het Microsoft 365-basispakket zoals APS IT dat aanbiedt. "Voor veel bezoekers was het vooral een eye-opener dat ze met dat basispakket zoveel mogelijkheden in huis hebben die ze nog niet gebruiken. Daarom vond men het ook interessant om te horen hoe wij er met MOO voor zorgen dat je al die mogelijkheden echt kunt gebruiken. Achteraf hoorden we dat iedereen het een leuke en zinvolle middag heeft gevonden. Wat mij betreft zeker voor herhaling vatbaar."

Deel deze pagina:

Blijfup-to-date

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws en acties

*