Home - Actueel - Nieuws - Nu via MOO: leren typen met TypeTopia
Deel deze pagina:
Delen:

Nu via MOO: leren typen met TypeTopia

In een wereld waarin de computer steeds verder oprukt, mag je typevaardigheid rustig een 21st century skill noemen. Alleen al daarom omarmen wij als Heutink ICT de typecursussen van TypeTopia, de grootste online aanbieder van Nederland. En nu hebben we samen een aanbieding ontwikkeld waarmee leerlingen én hun ouders hun voordeel kunnen doen.

TypeTopia is 100% online toegankelijk en maakt gebruik van de principes van gamification. Oftewel: spelenderwijs leren, en dat onder leiding van persoonlijke coaches. Leerlingen kunnen ook kiezen voor een speciale dyslexie-versie.

Vanaf vandaag is de TypeTopia-tegel te vinden in de programmabibliotheek van MOO. Het enige wat je als leerkracht of ICT’er hoeft te doen om TypeTopia te gebruiken, is deze tegel toewijzen aan de groepen 5 tot en met 8. Leerlingen kunnen dan via MOO altijd en overal inloggen bij TypeTopia.

Speciale actieprijs! Iedere leerling heeft via MOO gratis toegang tot de eerste twee lessen. Leerlingen betalen maar €89,- in plaats van €139,-

Om ook de ouders van de leerlingen van de groepen 5 t/m 8 op de hoogte te brengen, hebben we een brief voorbereid. Deze kun je downloaden via www.heutink-ict.nl/actueel/downloads of klik hier voor een directe download.

Meer weten?

Heb je vragen of wil je meer weten over deze samenwerking? Neem contact met ons op.

Deel deze pagina:

Blijfup-to-date

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws en acties

*