Home - Actueel - Nieuws - Update Centrale Eindtoets voor Windows-devices
Deel deze pagina:

Update Centrale Eindtoets voor Windows-devices

Eind november publiceerden we een nieuwsbericht over de afname van de digitale Centrale Eindtoets. Hierin lieten wij weten technische problemen te verwachten bij de afname van de Centrale Eindtoets op Windows-devices. Het College van Toetsen en Examens heeft ons laten weten aan een oplossing te werken die het mogelijk maakt om ook op Windows-devices op een eenvoudigere manier de digitale Centrale Eindtoets af te nemen. We verwachten half januari meer nieuws te kunnen melden.

Toetsen met Chromebooks

Hebben jullie op school Chromebooks? Dan kun je kiezen voor de digitale adaptieve Centrale Eindtoets. Voor Chromebooks is in de Facet-browser een speciale ‘lock-down’ applicatie beschikbaar. Heb je het beheer bij ons hebt ondergebracht? Dan kun je met een telefoontje via onze sevicedesk laten inplannen op welke dagen de Chromebooks in de toetsmodus moeten staan.

Meer weten?

Heb je vragen over deze informatie? Neem contact met ons op. Lees hier het vorige artikel over de Centrale Eindtoets.

Deel deze pagina:

Blijfup-to-date

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws en acties

*
500.000 kinderen en duizenden onderwijsprofessionals leren en werken dagelijks in MOO 500.000 kinderen en duizenden onderwijsprofessionals leren en werken dagelijks in MOO
20 jaar ervaring in ICT 20 jaar ervaring in ICT
ICT-artikelen bestel je op heutink.nl ICT-artikelen bestel je op heutink.nl
Grootste assortiment Grootste assortiment
Werken en leren in de cloud met MOO Werken en leren in de cloud met MOO