Home - Actueel - Nieuws - Prijsverhoging Chrome Education Upgrade
Deel deze pagina:

Prijsverhoging Chrome Education Upgrade

Google gaat Chrome-apparaten langer voorzien van updates. Waar Google eerder tot 4 jaar updates kon garanderen hebben ze dit beleid bijgesteld waardoor Chromebooks minimaal 6,5 jaar updates ontvangen.

Daarnaast worden er, op basis van feedback vanuit gebruikers in het onderwijs, continu verbeteringen doorgevoerd en nieuwe functionaliteiten toegevoegd. Voor het geval je je afvroeg waar een Chrome Education Upgrade voor nodig is, bekijk dan dit overzicht.

Daar staat wel een prijsverhoging van ca. €6,- tegenover, waarmee de prijs van de licentie van €23,- stijgt naar €29,13. Deze nieuwe prijs van de Chrome Education Upgrade, de eenmalige licentie die gedurende de hele levensduur van een Chromebook geldig is, gaat in per 9 maart 2020.

Wil je dit schooljaar nog Chromebooks gaan bestellen? En wil je nog van de oude prijs gebruikmaken? Zorg er dan voor dat je vóór 9 maart de Chrome Education Upgrade licenties alvast bestelt zodat deze worden toegewezen aan je Google-domein. Bij de aanschaf van Chromebooks kunnen deze licenties op dat moment worden gebruikt om die Chromebooks direct in beheer op te nemen.

Benieuwd naar welke Chromebook(bundel)s wij aanbieden? Kijk dan op onze webshop of neem contact op met onze verkoopafdeling.

Deel deze pagina:

Blijfup-to-date

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws en acties

*
500.000 kinderen en duizenden onderwijsprofessionals leren en werken dagelijks in MOO 500.000 kinderen en duizenden onderwijsprofessionals leren en werken dagelijks in MOO
20 jaar ervaring in ICT 20 jaar ervaring in ICT
ICT-artikelen bestel je op heutink.nl ICT-artikelen bestel je op heutink.nl
Grootste assortiment Grootste assortiment
Werken en leren in de cloud met MOO Werken en leren in de cloud met MOO