Home - Actueel - Nieuws - "Hoe was het op de IPON?"
Deel deze pagina:
Delen:

"Hoe was het op de IPON?"

De jongste editie van de IPON, op 5 en 6 februari jongstleden, was weer een groot succes. De toonaangevende vakbeurs voor onderwijsinnovatie en ICT trok duizenden bezoekers, en velen van hen wisten de stand van Heutink ICT te vinden.

Aandachttrekkers op onze stand

Zoals elk jaar grepen wij de IPON aan om bij te praten met klanten en collega's, maar ook om nieuwe contacten te leggen. Op onze stand was volop belangstelling voor een nieuw product dat we presenteerden: de Predia Touch Flow, het dunste en nauwkeurigste touchscreen voor het onderwijs.Lezingen digitale geletterdheid

Maar Heutink ICT heeft meer te bieden dan middelen voor digitalisering. We hebben ook experts die helpen bij het ontwikkelen en implementeren van een visie die nodig is om van digitalisering een succes van te maken. Zo verzorgde onderwijsconsulent Wim van der Veen op beide dagen een lezing over een thema dat op de hele IPON een hot item bleek: digitale geletterdheid. Wim legde uit hoe hij scholen en besturen meeneemt in een stapsgewijs traject om op een passende manier invulling te geven aan digitale geletterdheid. Bij beide sessies waren de beschikbare bezoekersplekken ruimschoots bezet. Tijdens Wims lezingen werden in het publiek heel wat instemmend knikkende hoofden gesignaleerd.


Introductie Heutink ICT als VO-partner

De IPON 2020 was ook dé gelegenheid om ons aanbod voor het eerst gericht onder de aandacht te brengen van een deel van de onderwijsmarkt waarin we steeds actiever zijn: het Voortgezet Onderwijs. Met een grote infographic op de achterwand van onze stand maakten we duidelijk wat we het voortgezet onderwijs te bieden hebben aan diensten en oplossingen. Verder presenteerden we, vers van de pers, ons speciaal voor het VO ontwikkelde themaboek 'ICT & Digitalisering', met referentieverhalen, interviews, praktische informatie en meer. Het feit dat we ons op de IPON lieten zien als volwaardig VO-partner, bleek voor velen een echte eyeopener. We hebben er veel goede en interessante gesprekken over gevoerd.

Deel deze pagina:

Blijfup-to-date

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws en acties

*