Home - Actueel - Nieuws - Heutink Filter Reminder
Deel deze pagina:

Heutink Filter Reminder

Heutink Filter Reminder is klaar voor gebruik. Om storingen op beamers zoveel mogelijk terug te brengen en u te helpen herinneren deze regulier schoon te maken heeft Heutink ICT de Filter Reminder ontwikkeld. U hoeft de Filter Reminder alleen maar op de pc/laptop te installeren, die is aangesloten op de LCD projector (projector met uitneembaar filter). Zodra het filter is geïnstalleerd kunt u de interval, verschijningsdag en tijdstip instellen. Standaard staat deze op: wekelijks – maandag – 12:00 uur.

Na het installeren verschijnt de Filter Reminder zodra de ingegeven interval is bereikt. Voor extra informatie over filter reiniging kunt u op "meer informatie" klikken. Mocht u kiezen voor “filter reinigingsmelding uitschakelen” dan krijgt u geen melding en moet u zelf in de gaten houden dat het filter geregeld gereinigd wordt.

De Filter Reminder is via HSM te installeren. Heeft u vragen of wilt u meer weten? Neem contact op.

Deel deze pagina:

Blijfup-to-date

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws en acties

*
500.000 kinderen en duizenden onderwijsprofessionals leren en werken dagelijks in MOO 500.000 kinderen en duizenden onderwijsprofessionals leren en werken dagelijks in MOO
20 jaar ervaring in ICT 20 jaar ervaring in ICT
ICT-artikelen bestel je op heutink.nl ICT-artikelen bestel je op heutink.nl
Grootste assortiment Grootste assortiment
Werken en leren in de cloud met MOO Werken en leren in de cloud met MOO