Lebuinus Deventer

Onlangs is de nieuwe website van RK Basisschool Sint Lebuïnus uit Deventer gelanceerd. De school werkt al geruime tijd naar volle tevredenheid met schoolwebsite.nu maar was nog niet helemaal tevreden over de uitstraling en layout van de website.

Nieuw huisstijl
Om de site van een nieuwe jasje te voorzien is een professionele grafische vormgever ingeschakeld die de complete huisstijl van de school heeft aangepakt. Zo zijn er o.a. een nieuw logo, briefpapier, visitekaartjes en natuurlijk een ontwerp voor de nieuwe website gemaakt.

Metamorfose
De website van de school heeft door de vernieuwde vormgeving een ware metamorfose ondergaan. Het verschil is overduidelijk, zie onderstaande afbeeldingen.

Hoewel de oude website (gemaakt met een standaardsjabloon van schoolwebsite.nu) er prima uitzag, sloot deze niet meer aan bij de wensen van de school. Door het nieuwe ontwerp over de bestaande website heen te zetten is met minimale moeite de uitstraling van de school op internet enorm verbeterd. Benieuwd naar het resultaat: www.lebuinus.nl

Wij wensen het team van RK Basisschool Sint Lebuïnus veel succes en plezier toe met hun nieuwe site.
Media
  • lebuinus-deventer-thumb.jpg
  • lebuinus-deventer-banner.jpg