Home - Actueel - Nieuws - Lebuinus Deventer
Deel deze pagina:

Lebuinus Deventer

Onlangs is de nieuwe website van RK Basisschool Sint Lebuïnus uit Deventer gelanceerd. De school werkt al geruime tijd naar volle tevredenheid met schoolwebsite.nu maar was nog niet helemaal tevreden over de uitstraling en layout van de website.

Nieuw huisstijl

Om de site van een nieuwe jasje te voorzien is een professionele grafische vormgever ingeschakeld die de complete huisstijl van de school heeft aangepakt. Zo zijn er o.a. een nieuw logo, briefpapier, visitekaartjes en natuurlijk een ontwerp voor de nieuwe website gemaakt.

Metamorfose

De website van de school heeft door de vernieuwde vormgeving een ware metamorfose ondergaan. Het verschil is overduidelijk, zie onderstaande afbeeldingen. Hoewel de oude website (gemaakt met een standaardsjabloon van schoolwebsite.nu) er prima uitzag, sloot deze niet meer aan bij de wensen van de school. Door het nieuwe ontwerp over de bestaande website heen te zetten is met minimale moeite de uitstraling van de school op internet enorm verbeterd.

Wij wensen het team van RK Basisschool Sint Lebuïnus veel succes en plezier toe met hun nieuwe site.

Media
  • lebuinus-deventer-thumb.jpg
  • lebuinus-deventer-banner.jpg
Deel deze pagina:

Blijfup-to-date

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws en acties

*
500.000 kinderen en duizenden onderwijsprofessionals leren en werken dagelijks in MOO 500.000 kinderen en duizenden onderwijsprofessionals leren en werken dagelijks in MOO
20 jaar ervaring in ICT 20 jaar ervaring in ICT
ICT-artikelen bestel je op heutink.nl ICT-artikelen bestel je op heutink.nl
Grootste assortiment Grootste assortiment
Werken en leren in de cloud met MOO Werken en leren in de cloud met MOO