Home - Actueel - Nieuws - ISO audit succesvol
Deel deze pagina:
Delen:

ISO audit succesvol

Heutink ICT is in december 2011 officieel voorgedragen voor ISO 9001, ISO 14001 en ISO 27001. Het is uniek dat een bedrijf voor drie normen tegelijk wordt voorgedragen. De externe audit van Heutink ICT op 15 en 16 december - van drie normen tegelijk - is succesvol verlopen. Dit zal naar verwachting eind januari 2012 leiden tot certificatie. De certificatie kan aan bestaande en potentiële klanten laten zien dat Heutink ICT een bedrijf is van niveau dat constante verbetering nastreeft. Een sterke organisatie dus die voorbereid is op de toekomst!

Wat zijn ISO normen?

De Internationale Organisatie voor Standaardisatie (ISO) stelt normen op voor o.a. kwaliteit, duurzaamheid en veiligheid. Het Nederlands Normalisatie-instituut (NEN) is het nationale orgaan dat de Nederlandse uitgaven van deze ISO normen vertaalt en beheert.

Kwaliteit - ISO 9001

Eén van de meest gebruikte normen is ISO 9001. Deze norm helpt organisaties een kwaliteitsmanagementsysteem op te zetten en in te voeren. Hiermee werken zij aan de klanttevredenheid. Een andere bekende norm is ISO 14001 voor een milieumanagementsysteem.

Milieu - ISO 14001

Een milieumanagementsysteem volgens ISO 14001 helpt organisaties om aan overheden, klanten, omwonenden en andere belanghebbenden te laten zien dat op een serieuze manier aandacht wordt besteed aan de impact van de organisatie op het omringende leefmilieu.

Veiligheid - ISO 27001

De aansluiting van IT-systemen op internet brengt grote risico's met zich mee – van virussen tot sabotage en industriële spionage. Gegevensbescherming speelt dan ook een steeds grotere kritieke en concurrerende rol. Het ISO 27001-certificaat toont aan dat organisaties volledige controle hebben over de informatiesystemen en dat gevoelige informatie binnen het bedrijf veilig is afgeschermd.

Media
  • iso-audit-succesvol-banner.jpg
  • iso-audit-succesvol-thumb.jpg
Deel deze pagina:

Blijfup-to-date

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws en acties

*