Home - Actueel - Nieuws - Heutink Primair Onderwijs en Reinders kiezen Heutink ICT als implementatiepartner voor Office 365
Deel deze pagina:
Delen:

Heutink Primair Onderwijs en Reinders kiezen Heutink ICT als implementatiepartner voor Office 365

Heutink Primair Onderwijs en zusterorganisatie Reinders Oisterwijk hebben Microsoft Office 365 geïmplementeerd als communicatie- en samenwerkingsplatform. Beide organisatie zetten Microsoft Teams nu in om met elkaar te communiceren en samen te werken. Teams biedt hiervoor veel functionaliteiten, zoals chat, video en het opslaan en delen van documenten.

Door de maatregelen van het coronavirus wordt het hele land verzocht om zo veel mogelijk thuis te blijven. Dat was voor Heutink Primair Onderwijs en Reinders Oisterwijk aanleiding om de implementatie van Office 365 versneld uit te voeren. Heutink ICT ondersteunt beide organisaties bij de inrichting en binnen enkele dagen is Office 365 uitgerold en geconfigureerd. Daarnaast zijn de juiste functionaliteiten en tools beschikbaar gemaakt.

Heutink ICT heeft deze implementatie samen met zusterorganisatie Winvision opgepakt. Zij verzorgen de adoptie, een belangrijk onderdeel om medewerkers te ondersteunen bij de nieuwe manier van werken. In twee dagen zijn de medewerkers op afstand opgeleid met behulp van webinars, handleidingen en een-op-eentrainingen. Zo is voor iedereen duidelijk Office 365 werkt en zijn er afspraken gemaakt om de samenwerking goed te laten verlopen.

Wil je ook Office 365 versneld invoeren en ben je op zoek naar ondersteuning? Bekijk dan deze pagina of neem contact met ons op. 

Deel deze pagina:

Blijfup-to-date

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws en acties

*