Home - Actueel - Nieuws - Klasbord is nu onderdeel van Heutink ICT
Deel deze pagina:
Delen:

Klasbord is nu onderdeel van Heutink ICT

Bij Heutink ICT vinden we oudercommunicatie belangrijk en zetten we in op de ontwikkeling van online communicatiemogelijkheden voor de toekomst. Om onze ambities op dit gebied nog meer kracht bij te zetten, hebben we begin dit jaar Klasbord, een gratis online communicatietool voor scholen, overgenomen. De huidige functionaliteiten van Klasbord blijven uiteraard gratis.

Met Klasbord, een gratis online communicatietool voor scholen, kunnen leerkrachten foto's, video's en berichten delen en kunnen ouders fotoboeken bestellen. Rogier Borggreve, algemeen directeur bij Heutink ICT, is verheugd met de toevoeging van Klasbord aan het portfolio: “Klasbord is een prachtig, gratis communicatieplatform voor scholen. Sinds begin dit jaar is Klasbord in ons beheer en hebben we al stappen gemaakt om de tool nog beter te maken. Zo hebben we bijvoorbeeld de stabiliteit van het platform verbeterd.”

“De komende periode bekijken we hoe we de bestaande functionaliteiten van Klasbord kunnen combineren met de pluspunten van een oplossing die we zelf al geruime tijd aanbieden: SchoolWapps. Daarin zitten extra functies, zoals een koppeling met het leerlingadministratiesysteem, één-op-één-communicatie tussen ouders en leerkrachten, intekenlijsten, gesprekkenplanners en meer.” Zo maakt Heutink ICT met Klasbord en SchoolWapss online communicatie-oplossingen voor scholen om ouderbetrokkenheid en ouderparticipatie te stimuleren.

Deel deze pagina:

Blijfup-to-date

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws en acties

*