Home - Actueel - Nieuws - Belangrijke update!
Deel deze pagina:
Delen:

Belangrijke update!

Onderstaand bericht is enkel van toepassing voor deklas.nu XP scholen. De officiele berichtgeving voor deklas.nu3 scholen volgt in een later stadium.

Vanaf komende vrijdag zullen wij op basis van de postcodegebieden (zoals hieronder genoemd) geautomatiseerd een update binnen uw netwerk uitrollen voor de HD-Board software en drivers. Om deze update ook voor uw collega’s inzichtelijk te maken, willen wij u verzoeken dit nieuws ook intern binnen uw school te verspreiden!

Welke verbeteringen kunt u verwachten?

Bij deze update zullen de volgende acties en verbeteringen worden uitgevoerd:

  • De HD-Board v7.0 software zal op elk systeem worden geïnstalleerd. U kunt deze vervolgens dus ook vanaf elk willekeurig werkstation starten (als zijnde ‘thuiswerksoftware’)
  • De HD-Board v6.3 software zal van het systeem worden verwijderd. Dit is bij de vorige update reeds aangekondigd en zal nu worden doorgevoerd. Indien u nog gebruik maakt van deze software dient u voor vrijdag 14 december over te stappen op v7.0.
  • De HD-Board DualPen v4.0 software zal op elk systeem worden geïnstalleerd
  • Verbeterde stabiliteit van de driver
  • Keuzescherm wordt vereenvoudigd

Deze update is belangrijk!

De grootste wijziging bij deze update zit in de driver: de huidige driver slaat alle gegevens op ‘per computer’, daar waar de vernieuwde versie alle gegevens ‘per gebruiker’ opslaat. Bijkomend voordeel: na deze update worden de HD-Board drivers en software meegenomen in de RIS installatie en HD Board driver keuzescherm kan nu onder elke willekeurige gebruiker gestart worden.

Stappenplan voor iedere HD-Board gebruiker

Na de update zal er op gebruikersniveau worden gekeken welke keuze gemaakt is in het ‘keuzescherm’. Aan de hand daarvan wordt een verbinding opgezet met het betreffende HD-Board. Aangezien deze keuze nog niet eerder door de gebruikers is gemaakt, zal er na de update niet direct een verbinding tot stand komen. Het is dan ook noodzakelijk dat elke HD-Board gebruiker éénmalig het HD-Board Driver Keuzescherm laat starten en aan geeft welk bord het betreft.

Planning

Postcodegebied   Datum*
 1000-1999    14-12-2012
 2000-6999    17-12-2012
 7000-8399    18-12-2012
 8400-9999    19-12-2012

* Dit is de datum waarop de software op de server staat. Deze zal dus de avond ervoor worden geïnstalleerd.

Wij gaan er vanuit u middels dit bericht voldoende geïnformeerd te hebben en dat deze update probleemloos zal verlopen. Mocht u desondanks problemen ondervinden, dan kunt u uiteraard altijd contact opnemen met de Servicedesk via  telefoonnummer 074-2404666 of per mail via servicedesk@heutink-ict.nl .

Media
  • belangrijke-update-thumb.jpg
  • belangrijke-update-banner.jpg
Deel deze pagina:

Blijfup-to-date

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws en acties

*