Home - Actueel - Nieuws - Corona leidt tot onzekere levertijden en prijsverhogingen
Deel deze pagina:
Delen:

Corona leidt tot onzekere levertijden en prijsverhogingen

Door de coronacrisis hebben overal ter wereld productieprocessen langere tijd stilgelegen. Met name door de problemen in China is er een tekort ontstaan aan componenten voor devices. Deze schaarste zal onontkoombaar leiden tot prijsverhogingen.

Een extra complicerende factor daarbij is het feit dat producenten momenteel bezig zijn met een inhaalslag. Zodoende zijn er in China nu lang niet genoeg zeecontainers beschikbaar om aan de enorme vraag naar transport richting Europa te voldoen. Voor vervoer per trein gelden lange wachttijden en transporten over de weg zijn mondjesmaat mogelijk maar buitengewoon kostbaar.

Een flinke impact op de levering

Al met al heeft deze situatie een flinke impact, niet alleen op de levering van de Predia-artikelen die we zelf importeren maar ook op die van devices en andere ICT-apparatuur die we inkopen. Levertijden zullen de komende tijd onzeker blijven en prijzen zullen stijgen. Uiteraard zullen wij doen wat we kunnen om de negatieve gevolgen voor onze klanten tot een minimum te beperken. We houden je op de hoogte en hopen op je begrip.

Deel deze pagina:

Blijfup-to-date

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws en acties

*