Home - Actueel - Nieuws - Webinars hybride onderwijs met Google of Microsoft Teams
Deel deze pagina:
Delen:

Webinars hybride onderwijs met Google of Microsoft Teams

Tijdens de webinars 'hybride onderwijs met Google of Microsoft Teams' krijg je tips & tricks hoe je Google Classroom of Microsoft Teams in de klas inzet. Deze praktische tips kun je zowel bij hybride als fysiek onderwijs inzetten. Klik hier om je aan te melden voor de webinars.

Wat is hybride onderwijs?

Hybride onderwijs is een combinatie van fysiek en digitaal onderwijs. Deze vorm van onderwijs zorgt ervoor dat lessen altijd kunnen doorgaan en dat alle leerlingen (thuis of op school) erbij betrokken blijven. Nu de scholen weer open gaan, zul je als leerkracht weer gaan nadenken over de vorm van jouw onderwijs. Als leerkracht heb je de afgelopen periode veel digitaal onderwijs gegeven. Hoe kun je digitale materialen, waar je veel tijd in hebt gestoken, nu nog blijven inzetten nu het onderwijs weer fysiek zal worden gegeven? 

Microsoft Teams of Google Classroom

Heb jij als leerkracht de afgelopen weken gewerkt met Google Classroom of Microsoft Teams in de klas? Wil je tips krijgen hoe je dit kan blijven inzetten tijdens het fysieke onderwijs? Gooi dan zeker niet alles weg, bouw verder op wat je al hebt! Wij helpen je om belangrijke aspecten van digitaal (ver)werken mee te nemen tijdens de komende periode. 

Wat leer je tijdens de webinar?

Tijdens deze webinars geven wij uitleg, tips & tricks over hoe je Google Classroom en Microsoft Teams in de klas inzet, hoe je op dezelfde manier om kunt gaan met weektaken en huiswerk tijdens fysiek en online onderwijs. Voor de leerlingen blijft het daardoor hetzelfde en kan jij als leerkracht focussen op de verbondenheid, relatie en betrokkenheid van leerlingen. 

Wanneer zijn de webinars?

Je kunt kiezen uit de volgende webinars:

  • Google: Maandag 8 maart (15.00 – 17.00 uur)
  • Google: Woensdag 10 maart (15.00 – 17.00 uur)
  • Google: Donderdag 11 maart (15.00 – 17.00 uur)
  • Microsoft: Dinsdag 9 maart (15.00 – 17.00 uur)

Wat kosten de webinars?

Deelname aan deze webinars zijn geheel gratis.

Hoe meld ik me aan?

Aanmelden voor de webinars kan via dit formulier.

Meer weten over onderwijs in coronatijd?

Kijk op Onderwijs in coronatijd of lees onze eerdere blog over hybride onderwijs.

Deel deze pagina:

Blijfup-to-date

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws en acties

*