Home - Actueel - Nieuws - Vernieuwd paginabeheer
Deel deze pagina:
Delen:

Vernieuwd paginabeheer

Pagina’s beheren was nog nooit zo makkelijk

Het beheren van de pagina’s van uw website is nu nog makkelijker geworden met het vernieuwde paginabeheer van Heutink ICT. De compleet vernieuwde layout met duidelijke knoppen , icoontjes en kleuren geven overzicht en zorgen ervoor dat u nog sneller kunt werken.

  • De vertrouwde boomstructuur is ook in deze versie gehandhaafd. Hierdoor ziet u in één oogopslag uit welke pagina’s uw website bestaat.
  • Duidelijke knoppen geven overzicht en bieden gemakkelijk toegang tot de opties om pagina’s te verplaatsen, nieuwe toe te voegen of te verwijderen.
  • Icoontjes geven bijzondere pagina’s aan. Zo ziet u direct of een pagina openbaar of afgeschermd is of als deze niet in het menu staat of inactief is.
  • Verwijderde pagina’s komen eerst in de prullenbak. Vanuit hier kunt u ze zelf herstellen of definitief verwijderen.

De pagina details kunt u in het vervolg direct in hetzelfde scherm als de boomstructuur beheren. U past hierdoor nog gemakkelijker de eigenschappen zoals de naam of permissies van de pagina aan.

Nieuw zijn de uitgebreide beheersopties waarmee u een omschrijving en steekwoorden voor uw pagina kunt opgeven. Dit komt de zoekmachine vriendelijkheid van u site ten goede. Daarnaast kunt u pagina’s direct doorverwijzen of koppelen aan een bestand.

Deel deze pagina:

Blijfup-to-date

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws en acties

*