Delen:

Websites KONOT

Stichting KONOT is enige tijd geleden samen met Heutink ICT gestart met het vernieuwen van hun websites en intranet. Alle scholen worden hierbij voorzien van een prachtige nieuwe website. Tevens komt er een nieuw bovenschools intranet waarvan alle medewerkers gebruik gaan maken. Samenwerken en informatie delen staan hierbij centraal.

Afgelopen vrijdag heeft Heutink ICT tijdens een bijeenkomst voor alle medewerkers van KONOT op de UTwente het startsein gegeven voor de uitrol. In een presentatie zijn de highlights van het nieuwe intranet en de websites gepresenteerd aan een enthousiaste zaal. De reactie waren positief. Met name het groepsblog en de gemakkelijke manier van foto's uploaden werden zeer gewaardeerd. Ook het intranet werd goed ontvangen. De centrale omgeving maakt het samenwerken een stuk gemakkelijker.

De afgelopen maanden is er hard gewerkt aan een nieuwe vormgeving en de inrichting van de websites. Tevens is er een start gemaakt met de inrichting en indeling van het intranet. Er is al veel werk verzet maar er moet ook nog veel gebeuren. De komende tijd zal het intranet verder gevuld gaan worden met informatie en zullen alle scholen met hun website aan de slag gaan. De planning is om nog voor de zomervakantie de lucht in te gaan.

De stichting Katholiek Onderwijs Noord Oost Twente (KONOT) verzorgt het onderwijs op 22 scholen in de gemeenten Dinkelland, Oldenzaal en Beuningen en De Lutte. In totaal werken er bijna 550 medewerkers voor ruim 5800 leerlingen.

Deel deze pagina:

Blijfup-to-date

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws en acties

*