Home - Actueel - Nieuws - Groningen op glas
Deel deze pagina:
Delen:

Groningen op glas

Glasvezel. Een ontwikkeling die niet tegen te houden is en de mogelijkheden zijn legio. Ook voor het onderwijs. Toch zien we – door onze jarenlange ervaring – dat die enorme mogelijkheden vaak leiden tot onrust in het onderwijs. Een onbedoeld gevolg van de vele keuzemogelijkheden.

Zo ook in Groningen, waar een project op glas is gestart waarbij alle basisscholen in staat worden gesteld om via glasvezel toegang te krijgen tot het wereld wijde web en alle (online) oplossingen die daarover aangeboden worden.

Het grote voordeel: Snelheid!

Veel mensen weten echter niet dat u geheel vrij bent in de keuze om een partner te kiezen die het netwerk voor u inricht! Heutink ICT kan u daarbij perfect helpen. Uit onze ervaring bij klanten in Amsterdam, Den Haag en Groningen weten wij wat de behoeften zijn en kunnen we daar perfect op inspringen!

Met Heutink ICT heeft u dus een gesprekspartner waar u wat aan heeft, die weet wat u wilt en die uw netwerk ook nog eens perfect op het onderwijs laat aansluiten! Neem voor meer informatie contact op met Eric Klaasen via 074 240 46 06, of lees onderstaand artikel.

Deel deze pagina:

Blijfup-to-date

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws en acties

*