Home - Actueel - Nieuws - Update m.b.t. Internet Explorer lek
Deel deze pagina:
Delen:

Update m.b.t. Internet Explorer lek

Via de verschillende media heeft u de afgelopen week vast en zeker de berichtgeving vanuit Microsoft mogen vernomen dat er een lek in Internet Explorer is gevonden. Door dit lek kan een kwaadwillende site welke u (onbedoeld?) bezoekt willekeurige programmacode starten op uw computer. Hierbij kunt u denken aan bijvoorbeeld een virus, of programma dat uw gegevens steelt (spyware).

Om dit lek zo snel mogelijk te dichten heeft Microsoft aangekondigd op vrijdag 21 september een oplossing voor Internet Explorer beschikbaar te stellen. Wij zullen deze zogenoemde patch als Heutink ICT uiteraard zo spoedig mogelijk beschikbaar maken binnen onze deklas.nu omgeving.

Ondanks dat er nog geen misbruik van dit lek gemeld is, willen wij u in ieder geval gerust stellen dat de virusscanner die wij gebruiken, NOD32, eventuele websites die kwaadwillig gebruik maken van dit lek detecteert en u dus in geen geval bloot bent gesteld aan gevaar van buitenaf (m.b.t. dit lek). Wel willen wij u adviseren om, net als altijd, geen malafide websites te bezoeken.
Media
  • update-mbt-internet-explorer-lek-banner.jpg
  • update-mbt-internet-explorer-lek-thumb.jpg
Deel deze pagina:

Blijfup-to-date

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws en acties

*