Home - Actueel - Nieuws - Nieuwbouw Roosendaal
Deel deze pagina:
Delen:

Nieuwbouw Roosendaal

Nieuwbouw Jan Tinbergen College Roosendaal


In de laatste week van december heeft Heutink ICT alle digitale schoolborden van het Jan Tinbergen College uit Roosendaal verhuisd naar de prachtige nieuwbouw locatie. In de eerste fase is er voor gekozen om alle huidige Activ borden te verhuizen. De reeds aanwezige beamers zijn ingeruild door middel van de Heutink ICT Beamer inruilaktie voor zogenoemde Ultra Short Trow varianten van Epson. Ook de bekabeling en het speakerset van de huidige Activ borden is vervangen.

In de tweede fase, deze staat gepland in week 3, worden er nog een aantal nieuwe HD-borden op verrijdbare onderstellen geplaatst. Ook de schermen voor de roosterwijzigingen en het informatiesysteem zullen dan vervangen worden voor nieuwe Philips LCD schermen.

De doelstelling was om op de eerste lesdag van januari 2012 alle leslokalen operationeel te hebben. Door de goede voorbereiding en de prettige samenwerking tussen de medewerkers van het Jan Tinbergen College en Heutink ICT is dit gelukt.

De officiële opening van deze prachtige nieuwbouw school staat gepland op 23 januari 2012.

Wij wensen alle medewerkers en leerlingen van het Jan Tinbergen College een goede en leerzame tijd toe op de nieuwe locatie.

Media
  • nieuwbouw-roosendaal-thumb.jpg
  • nieuwbouw-roosendaal-banner.jpg
Deel deze pagina:

Blijfup-to-date

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws en acties

*