Home - Actueel - Nieuws - Vanaf nu Office 365
Deel deze pagina:
Delen:

Vanaf nu Office 365

Microsoft heeft onlangs aangegeven dat de diensten vallende onder de naam Live@Edu verder gaan onder de noemer Office 365. Deze omzetting zal uiteindelijk voor het einde van 2012 uitgevoerd moeten zijn. Microsoft heeft zich tot doel gesteld om in 2013 alle bestaande gebruikers binnen Live@Edu gemigreerd te hebben naar Office 365.  

Samen met een aantal scholen/stichtingen heeft Heutink ICT de afgelopen weken een aantal pilots uitgezet die betrekking hebben op het aanvragen en implementeren van Office 365.

Deze pilots zijn succesvol verlopen, en op basis daarvan wordt er vanaf nu uitsluitend Office 365 geïmplementeerd bij onze klanten.

Scholen en/of stichtingen die gebruik willen maken van Office 365 dienen dit administratief via APS IT Diensten te laten verlopen, technisch ondersteunt Heutink ICT haar klanten volledig. Om deze trajecten op een juiste manier te begeleiden is een duidelijk stappenplan in de vorm van een handzaam document opgesteld welke een school en/of stichting helpt met de aanvraagprocedure bij APS IT Diensten.

De technische ondersteuning wordt altijd rechtstreeks met de school en/of stichting besproken door uw verkoopadviseur.

Actie is vereist! Wat is de volgende stap richting Office 365 ?

Vraag het stappenplan aan via onderstaande mail adres, en wij helpen u graag verder.

o365@heutink-ict.nl

Media
  • vanaf-nu-office-365-thumb.jpg
  • vanaf-nu-office-365-banner.jpg
Deel deze pagina:

Blijfup-to-date

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws en acties

*