Delen:

Tablet cursus

Begin oktober zijn we gestart met onze cursus ‘Onderwijskundige inzet van tablets’. We hebben een volle groep in Assen (15 cursisten) en een grote groep in Ede. De cursus bestaat uit 4 bijeenkomsten. De cursisten krijgen opdrachten die men op de eigen school moet uitvoeren. Er wordt een plan gemaakt waarin zij uitwerken op welke manier zij denken de tablets op een succesvolle en duurzame manier te gaan inzetten. Wij weten uit ervaring dat je zonder een goed doordacht plan vaak niet tot onderwijsvernieuwing komt.

Naast het maken van een plan, krijgt men uitgebreide informatie over de verschillende soorten tablets. We laten de cursisten er mee werken zodat ze zelf inzicht krijgen in de (on)mogelijkheden. Op die manier kan een betere en verantwoorde keuze gemaakt worden. We merken verder dat men het ook heel fijn vindt om ervaringen uit te wisselen. Hiervoor is meer dan voldoende ruimte.
 
Als u geïnteresseerd bent in deze cursus, houd dan onze website en nieuwsbrieven in de gaten. In het nieuwe kalenderjaar starten we weer nieuwe groepen. Wellicht bij u in de buurt.

Media
  • tablet-cursus-banner.jpg
  • tablet-cursus-thumb.jpg
Deel deze pagina:

Blijfup-to-date

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws en acties

*