10 december 2014
Openingstijden feestdagen
De servicedesk en afdeling verkoop kennen rond de aanstaande feestdagen aangepaste openingstijden. We rekenen op uw begrip.
lees meer
10 december 2014
Chrome Educatie Partner
Heutink ICT is sinds dit jaar officieel Google Chrome OS Educatie Partner van Google. Hiermee zijn we toegetreden tot een selecte groep van officiële Google Chrome Partners.
lees meer
27 oktober 2014
Instructie MOO update
Afgelopen vrijdag 24 oktober heeft de MOO update plaatsgevonden. Mocht u de eerdere aankondigingen gemist hebben dan kunt u hier alsnog meer lezen over deze belangrijke update en de impact op uw manier van werken met gebruikers.
lees meer
20 oktober 2014
Update MOO
Na uitrol van de aanstaande update, die zal plaatsvinden in het weekend van 24 oktober 2014, worden leerlingen niet langer ingedeeld in groepen op basis van hun leerjaar 0 t/m 8, maar – indien uw LAS via Basispoort gekoppeld is aan MOO – voortaan op basis van de groep waar ze in uw LAS toe behoren.
lees meer
24 september 2014
Transformatie onderwijs
Het nieuwe schooljaar start op drie schoolgemeenschappen in Nederland dit jaar anders dan gebruikelijk. Zij zijn onderdeel van het Smart Education Hub (SEH)-programma, een initiatief van Samsung en diverse partners om het onderwijs in Nederland te innoveren.
lees meer
03 juli 2014
Zomervakantie tips
Het schooljaar zit er weer (bijna) op. Reden voor ons om u weer een aantal handige tips aan te dragen waarmee uw school, op ICT-gebied, zorgeloos de zomer doorkomt. Daarnaast willen wij u namens alle medewerkers van Heutink ICT een hele fijne zomervakantie wensen.
lees meer
19 juni 2014
Shape the Future aanbod
Microsoft biedt middels dit programma onderwijsinstellingen in het basis- en voortgezet onderwijs in Nederland een niet te missen actie om apparaten met een voordelige basislicentie (OEM licentie*) van het Microsoft Windows besturingssysteem aan te schaffen.
lees meer
12 juni 2014
Klanttevredenheid
In het jaarlijkse klanttevredenheidonderzoek kreeg Heutink ICT een overall rapportcijfer van 7.7.
lees meer
20 maart 2014
Smart Education Hub
Samsung introduceert Smart Education Hub voor onderwijsinnovatie. Het doel is scholen in Nederland gericht te ondersteunen bij het integreren van technologie in hun onderwijs.
lees meer
17 maart 2014
Eerste contract
OBS Hobbitstee in Leerdam heeft de primeur: deze basisschool tekende als eerste een One Two Print-contract.
lees meer
30 januari 2014
Schoolwebsite App live!
Via de Schoolwebsite App kunt u automatisch en zonder extra werk relevante en actuele informatie van uw website delen met ouders en betrokkenen en het biedt de mogelijkheid om direct in contact te treden met de school.
lees meer
27 januari 2014
Inlog-Assistent deklas.nu
U weet het: de ontwikkeling van deklas.nu staat nooit stil. Een speciaal team is constant bezig de functionaliteit uit te breiden en te optimaliseren. Het laatste nieuws in dit verband is een slimme alternatieve inlogmethode.
lees meer
17 januari 2014
Lancering One Two Print
HP en Odin Groep starten samenwerking op gebied van printing in het onderwijs
lees meer
02 december 2013
Mailadres Servicedesk
Per 01-01-2014 zal het emailadres servicedesk@heutink-ict.nl komen te vervallen. Storingen kunnen voortaan gemeld worden via de Online Servicedesk.
lees meer
28 november 2013
Programma TKD bekend!
Het is ons weer gelukt een geweldige line-up aan kennisrondes bij elkaar te krijgen. Maar liefst 24 verschillende kennisrondes waaruit men kan kiezen.
lees meer
Pagina 10 van 14Eerste   Vorige   5  6  7  8  9  [10]  11  12  13  14  Volgende   Laatste   
Deel deze pagina:

Blijfup-to-date

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws en acties

*
500.000 kinderen en duizenden onderwijsprofessionals leren en werken dagelijks in MOO 500.000 kinderen en duizenden onderwijsprofessionals leren en werken dagelijks in MOO
20 jaar ervaring in ICT 20 jaar ervaring in ICT
ICT-artikelen bestel je op heutink.nl ICT-artikelen bestel je op heutink.nl
Grootste assortiment Grootste assortiment
Werken en leren in de cloud met MOO Werken en leren in de cloud met MOO