01 juni 2012
Tablet project Malmberg
Uitgeverij Mallmberg doet momenteel in samenwerking met Heutink een pilot rondom de inzet van de methodes Meander en Argus Clou op de iPad.

lees meer
16 mei 2012
ECABO certificaat
Heutink ICT heeft het ECABO certificaat gekregen. Met het ECABO certificaat in bezit is Heutink ICT een erkend leerbedrijf en kunnen studenten van het MBO een volwaardige stage lopen.
lees meer
15 mei 2012
Vernieuwd paginabeheer
Het beheren van de pagina’s van uw website is nu nog makkelijker geworden met het vernieuwde paginabeheer van Heutink ICT. De compleet vernieuwde layout met duidelijke knoppen , icoontjes en kleuren geven overzicht en zorgen ervoor dat u nog sneller kunt werken.
lees meer
01 mei 2012
Websites KONOT
Stichting KONOT is enige tijd geleden samen met Heutink ICT gestart met het vernieuwen van hun websites en intranet. Afgelopen vrijdag heeft Heutink ICT tijdens een bijeenkomst voor alle medewerkers van KONOT op de UTwente het startsein gegeven voor de uitrol.
lees meer
12 april 2012
Eerste steenlegging
Na enkele jaren van voorbereidingen is de eerste steen gelegd van het nieuwe hoofdgebouw van de Odin Groep, waaronder ook Heutink ICT valt, langs de A1 in Hengelo.
lees meer
06 april 2012
Website HELLO
Gisteren is de officieel de website van HELLO gelanceerd. HELLO staat voor Historisch Elektronische Lokale LeerOmgeving. Op deze website is informatie te vinden over de geschiedenis van Ootmarsum
lees meer
26 maart 2012
Een iPad-basischool
Er moeten basisscholen komen die 'sterk inspelen op het bestaan van de iPad'. Dat staat in een plan van 4 inititiefnemers!
lees meer
12 maart 2012
e-Portfolio
Een portfolio in de oorspronkelijke zin is puur iets van de leerling: hij of zij is de enige die invloed uitoefent op het gepresenteerde werk.
lees meer
16 februari 2012
Online logopedie
Heutink ICT heeft een samenwerkingsovereenkomst gesloten met SeeEzi. Dit bedrijf is ontwikkelaar van TinyEYE, een tool voor online logopedie.
lees meer
13 februari 2012
ISO audit succesvol
Heutink ICT is in december 2011 officieel voorgedragen voor ISO 9001, ISO 14001 en ISO 27001. Het is uniek dat een bedrijf voor drie normen tegelijk wordt voorgedragen.
lees meer
04 januari 2012
Nieuwbouw Roosendaal
In de laatste week van december heeft Heutink ICT alle digitale schoolborden van het Jan Tinbergen college uit Roosendaal verhuisd naar de prachtige nieuwbouw locatie.
lees meer
02 januari 2012
Heutink ICT spreekt de taal van het onderwijs
Heutink ICT is vooral bekend als leverancier van digitale schoolborden, maar het bedrijf uit Hengelo doet veel meer.
lees meer
21 november 2011
Kleuterbord en Educo
Sinds kort zijn er, exclusief voor het HD-Board, bibliotheek bestanden beschikbaar voor bij de Educo ontwikkelingsmaterialen.
lees meer
21 november 2011
Congres Duurzaam leren
Op 5 april 2012 organiseert de Stichting Duurzaam leren een regionale conferentie in Willemsoord te Den Helder. Heutink ICT ondersteund dit thema en zal die dag een sessie verzorgen over het portfolio leren.
lees meer
06 oktober 2011
HD-board Touch
Het HD-board Touch van Heutink ICT is het nieuwe intuïtieve en gebruiksvriendelijke digitale schoolbord specifiek voor het onderwijs.
lees meer
Pagina 13 van 14Eerste   Vorige   5  6  7  8  9  10  11  12  [13]  14  Volgende   Laatste   
Deel deze pagina:

Blijfup-to-date

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws en acties

*
500.000 kinderen en duizenden onderwijsprofessionals leren en werken dagelijks in MOO 500.000 kinderen en duizenden onderwijsprofessionals leren en werken dagelijks in MOO
20 jaar ervaring in ICT 20 jaar ervaring in ICT
ICT-artikelen bestel je op heutink.nl ICT-artikelen bestel je op heutink.nl
Grootste assortiment Grootste assortiment
Werken en leren in de cloud met MOO Werken en leren in de cloud met MOO