15 oktober 2019
Bezoek de Like2Share beurs ON TOUR van 25 t/m 29 nov. 2019
Wil jij in een dag afspraken met leveranciers en interessante keynote sprekers horen, dan is een bezoek aan Like2Share ON TOUR wat voor jou.
lees meer
30 september 2019
Hoe haal je meer uit Microsoft 365?
Afgelopen woensdag 25 september was het tijd voor de informatiebijeenkomst 'Hoe kun je Microsoft 365 inzetten op school?', georganiseerd door APS IT-diensten in samenwerking met Heutink ICT.
lees meer
20 augustus 2019
Begin het schooljaar goed: 7 tips voor een vliegende start
Het nieuwe schooljaar komt eraan. Voor jou als leerkracht betekent dat werk aan de winkel, ook op ICT-gebied. Gebruiken jullie op school nog geen MOO? Ook dan is het interessant om alle tips door te nemen. Wij wensen je hoe dan ook een goed begin van het schooljaar!
lees meer
20 augustus 2019
Wil jij nóg snellere en/of completere service? Dat kan!
Wil jij tegen een bescheiden vaste prijs per leerling per jaar verzekerd zijn van nóg snellere en/of completere service van Heutink ICT? Dan kun je je servicecontract (SLA) uitbreiden met diverse aanvullende contracten.
lees meer
20 augustus 2019
MOO Configuratieservice: direct aan de slag met je devices
Als je kiest voor de aanvullende MOO Configuratieservice, zorgen wij ervoor dat je nieuwe devices vóór levering compleet worden geconfigureerd. Dat scheelt jou veel tijd en gedoe. Je kunt direct met je devices aan de slag in de klas.
lees meer
09 juli 2019
Chromebooks op nummer één, mede dankzij MOO
Chromebooks waren in 2018 het meest verkochte type device in het onderwijs. Hoe komt het dat Chromebooks zo snel op de eerste plek zijn gekomen?
lees meer
03 juli 2019
5 tips om zorgeloos aan de zomervakantie te beginnen
De zomervakantie staat voor de deur en dat betekent dat je het liefst aan alles denkt behalve aan ICT. Om het nieuwe schooljaar goed te beginnen hebben we een aantal tips verzameld.
lees meer
27 juni 2019
Let op: de ondersteuning van Windows 7 stopt!
Op 14 januari 2020 stopt Microsoft met de productondersteuning voor Windows 7. Na deze datum wordt het platform niet meer technisch ondersteund. Bovendien komen er via Windows Update geen beveiligingsupdates en andere updates meer beschikbaar.
lees meer
18 juni 2019
Nieuw: de Predia Touch Flow
De nieuwe Predia Touch Flow maakt lesgeven met het touchscreen nog vloeiender en intuïtiever.
lees meer
11 juni 2019
Portfolioleren, wat betekent dat voor school en leerkracht?
Portfolioleren geldt als een uitstekende manier om invulling te geven aan passend onderwijs en 21e-eeuwse vaardigheden. Het is dan ook geen toeval dat binnen MOO al een tijdje de optionele module MOO Portfolio wordt aangeboden. Maar wat is portfolioleren nu precies?
lees meer
04 juni 2019
Tip voor de aanschaf van een Chromebook
Let bij de aanschaf van een Chromebook op het Auto-Update Expiration-moment.
lees meer
16 mei 2019
Daarom Heutink ICT!
Als full-service dienstverlener leveren wij alle service uit eigen huis. Dat betekent dat jij niet met verschillende partijen contact hoeft te onderhouden. We zetten graag wat punten op een rij die je misschien nog niet van ons kent.
lees meer
02 april 2019
Portfolioleren (5 juni, Soesterberg)
Een portfolio biedt veel mogelijkheden om de individuele ontwikkeling van een kind in beeld te brengen. Verschillende sprekers zullen je in deze middag vertellen hun ervaring met portfolioleren.
lees meer
01 april 2019
Onze openingstijden verruimen!
Wij verruimen onze openingstijden. Onze servicedesk is vanaf vandaag maar liefst 12 uur per dag open, namelijk van 7:00 uur tot 19:00 uur.
lees meer
18 maart 2019
Schrijf je in voor de Teams/OneNote kennissessies van Heutink ICT
Vanaf 17 april starten de 4 kennissessies van Heutink ICT in samenwerking met Microsoft Nederland over Teams/OneNote. De Microsoft Innovative Educator Trainers van Heutink ICT nemen je aan de hand van een bepaald thema mee in de nieuwste tools van Office 365.
lees meer
Pagina 2 van 14Eerste   Vorige   1  [2]  3  4  5  6  7  8  9  10  Volgende   Laatste   
Deel deze pagina:

Blijfup-to-date

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws en acties

*