03 december 2019
Update Centrale Eindtoets voor Windows-devices
Eind november publiceerden we een nieuwsbericht over de afname van de digitale Centrale Eindtoets. Het College van Toetsen en Examens heeft ons laten weten aan een oplossing te werken.
lees meer
02 december 2019
Like2Share: een congres en een beurs in één
In de week van 25 tot en met 29 november trok Like2Share On Tour weer door Nederland. Bezoekers kregen de gelegenheid om heel gericht één-op-één contact te hebben met aanbieders op het gebied van ICT voor het onderwijs.
lees meer
20 november 2019
Belangrijke informatie over de digitale Centrale Eindtoets
Dit schooljaar is er weer de keuze uit een papieren of digitale Centrale Eindtoets. Overweeg je als school om de digitale Centrale Eindtoets te kiezen, dan is de volgende informatie belangrijk.
lees meer
12 november 2019
“Heutink ICT denkt kritisch mee”
Gerjan Peeneman is naast zijn functie als directeur van kindcentrum Beatrix verantwoordelijk voor het bovenschoolse ITC-beleid van CKC Drenthe. Hij gebruikt Heutink ICT als sparringpartner voor zijn ideeën over ICT in het onderwijs.
lees meer
12 november 2019
Nu via MOO: leren typen met TypeTopia
In een wereld waarin de computer steeds verder oprukt, mag je typevaardigheid rustig een 21st century skill noemen. Alleen al daarom omarmen wij als Heutink ICT de typcursussen van TypeTopia, de grootste online aanbieder van Nederland.
lees meer
07 november 2019
Google op school? Zo houden we het veilig
In de Volkskrant van 1 november jongstleden stond een opvallend artikel over de rol van Google in het primair onderwijs. Diverse organisaties blijken zich zorgen te maken over de privacy van de vele leerlingen die elke dag met Google-software werken.
lees meer
15 oktober 2019
Bezoek de Like2Share beurs ON TOUR van 25 t/m 29 nov. 2019
Wil jij in een dag afspraken met leveranciers en interessante keynote sprekers horen, dan is een bezoek aan Like2Share ON TOUR wat voor jou.
lees meer
30 september 2019
Hoe haal je meer uit Microsoft 365?
Afgelopen woensdag 25 september was het tijd voor de informatiebijeenkomst 'Hoe kun je Microsoft 365 inzetten op school?', georganiseerd door APS IT-diensten in samenwerking met Heutink ICT.
lees meer
20 augustus 2019
Begin het schooljaar goed: 7 tips voor een vliegende start
Het nieuwe schooljaar komt eraan. Voor jou als leerkracht betekent dat werk aan de winkel, ook op ICT-gebied. Gebruiken jullie op school nog geen MOO? Ook dan is het interessant om alle tips door te nemen. Wij wensen je hoe dan ook een goed begin van het schooljaar!
lees meer
20 augustus 2019
Wil jij nóg snellere en/of completere service? Dat kan!
Wil jij tegen een bescheiden vaste prijs per leerling per jaar verzekerd zijn van nóg snellere en/of completere service van Heutink ICT? Dan kun je je servicecontract (SLA) uitbreiden met diverse aanvullende contracten.
lees meer
20 augustus 2019
MOO Configuratieservice: direct aan de slag met je devices
Als je kiest voor de aanvullende MOO Configuratieservice, zorgen wij ervoor dat je nieuwe devices vóór levering compleet worden geconfigureerd. Dat scheelt jou veel tijd en gedoe. Je kunt direct met je devices aan de slag in de klas.
lees meer
09 juli 2019
Chromebooks op nummer één, mede dankzij MOO
Chromebooks waren in 2018 het meest verkochte type device in het onderwijs. Hoe komt het dat Chromebooks zo snel op de eerste plek zijn gekomen?
lees meer
03 juli 2019
5 tips om zorgeloos aan de zomervakantie te beginnen
De zomervakantie staat voor de deur en dat betekent dat je het liefst aan alles denkt behalve aan ICT. Om het nieuwe schooljaar goed te beginnen hebben we een aantal tips verzameld.
lees meer
27 juni 2019
Let op: de ondersteuning van Windows 7 stopt!
Op 14 januari 2020 stopt Microsoft met de productondersteuning voor Windows 7. Na deze datum wordt het platform niet meer technisch ondersteund. Bovendien komen er via Windows Update geen beveiligingsupdates en andere updates meer beschikbaar.
lees meer
18 juni 2019
Nieuw: de Predia Touch Flow
De nieuwe Predia Touch Flow maakt lesgeven met het touchscreen nog vloeiender en intuïtiever.
lees meer
Pagina 2 van 15Eerste   Vorige   1  [2]  3  4  5  6  7  8  9  10  Volgende   Laatste   
Deel deze pagina:

Blijfup-to-date

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws en acties

*