Gericht aan de slag

Wil je in het onderwijs aan de slag met tablets? Zorg dan voor een goede implementatie met meetbare opbrengsten. Heutink ICT heeft hiervoor een praktische cursus ontwikkeld. Deze cursus richt zich op een duurzame onderwijsverbetering, waarbij je een duidelijk beeld van de mogelijkheden van de tablet in het onderwijs en een specifiek plan van aanpak voor jouw school krijgt.

Compleet en praktijkgericht

Tijdens de cursus werk je aan verschillende opdrachten en wissel je ervaringen uit met deelnemers van andere scholen. Je krijgt feedback op jouw plannen en aan het eind van de cursus heb je een helder plan van aanpak en kun je aan de slag op jouw school. Zowel de leerlingen, de schoolorganisatie als jezelf profiteren hiervan! Deze praktische cursus omvat de volgende thema’s: Ontwikkelingen in onderwijs en ICT - Onderwijs in de 21e eeuw - De rol van de ICT-er/projectleider - Oriëntatie op verschillende tablets en platformen (Android, IOS en Windows 8) - Oriëntatie op de mogelijkheden van de tablet in het onderwijs - Projectmanagement.

Inschrijfformulier

Middels onderstaand formulier kun je je opgeven voor Onderwijskundige inzet tablets. De cursus wordt gegeven in Drachten. Is dit te ver weg maar wil je in de toekomst toch de cursus volgen geef dit dan aan in onderstaand formulier. We gaan dan kijken of we de cursus ook op andere locaties kunnen aanbieden. Vul het formulier zo volledig mogelijk in en wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

  • *
  • *
  • *
  • *
  • *

Praktische info

Data en locatie

Drachten
14 juni 2017
12 juli 2017
13 september 2017
18 oktober 2017

De cursus wordt gehouden bij SO de Zwaai in Drachten en is van 14:30 uur tot 17:00 uur.

Inschrijven

Open inschrijving

Kosten

€ 695,- per deelnemer, inclusief materiaal vrij van BTW.
Heutink ICT is onderdeel van de Odin Groep