Hoe helpt Heutink ICT?

Heutink ICT heeft eigen security officers die schoolorganisaties helpen om de privacy en digitale veiligheid van hun leerlingen en medewerkers te beschermen. Dat doen we niet met vage adviezen of dure consultancyuren, maar in 3 eenvoudig stappen en een kant-en-klare turn-key oplossing:

Stap 1: Beleid analyseren

De eerste stap richting een privacy-beschermende inrichting van de schoolorganisatie is een scan te maken van het huidige privacybeleid. Vraag hiervoor eerst (vrijblijvend) een intakegesprek aan met jouw accountmanager. Vervolgens kun je bepalen of de school een Privacy Quickscan nodig heeft. Deze scan wordt gemaakt door een security officer: er wordt een inventarisatie gemaakt van de te treffen maatregelen en uiteraard wordt het huidige privacy-en ICT-gebruiksbeleid onder de loep genomen. 

De kosten voor deze Privacy Quickscan bedragen € 899,00 exclusief BTW.

Stap 2: Beleid bepalen

Na de analyse van het huidige beleid is het noodzakelijk om passende technische- en organisatorische maatregelen te treffen. U kunt ervoor kiezen u door Heutink ICT te laten begeleiden gedurende het beleidsvormend traject (stap 2a), zelfstandig uit te voeren met behulp van YourSafetynet (stap 2b) of zelf aan de slag te gaan met de aanbevelingen uit het rapport (stap 2c). In dat geval staat u voor de keuze om alles zelf te regelen of een andere partij in te schakelen.

Stap 3: Beleid borgen

Om van deze borgingsfase een actief beleid te maken, biedt Heutink ICT een onderhoudscontract. U kunt dan altijd terugvallen op onze security specialisten. Bovendien komen we jaarlijkse langs voor een audit en voortgangsrapportage waarmee u direct weet waar de zwakke plekken in uw informatiebeveiliging zitten en welke maatregelen u moet nemen.

Vraag vrijblijvend een gesprek aan en u krijgt inzicht in eventuele tekortkomingen rondom deze wet- en regelgeving.

  • *
  • *
  • *
  • *
  • *

Heutink ICT is onderdeel van de Odin Groep