Back to School: we staan voor je klaar

Wij helpen je graag met gerichte onderwijskundige dienstverlening, nuttige expertise en speciale services.

Home - Back to school
Deel deze pagina:
7 tips.voor een vliegende start

Het nieuwe schooljaar komt eraan. Voor jou als leerkracht betekent dat werk aan de winkel, ook op ICT-gebied. Met deze 7 tips kun jij gerust aan het nieuwe jaar beginnen. Wij wensen je een goed begin van het schooljaar!

Naar de 7 tips

Co-teaching.met onderwijsconsulent Bastiaan

ICT biedt ongekende mogelijkheden voor onderwijs op maat. Met slimme oplossingen kunnen kinderen leren op hun eigen niveau en in hun eigen tempo. Daag leerlingen dus uit met interactieve leermiddelen en geef hen de mogelijkheid om altijd, overal en met elk device te leren. Met onze oplossingen en diensten helpen wij je graag ICT efficiënt in te zetten en optimaal te laten aansluiten bij jouw onderwijsvisie. 

Productreview.met onderwijsconsulent Sebastiaan

Maak leren in en buiten het leslokaal gemakkelijker en stimuleer leerlingen om kritisch te denken en samen te werken met de HP Chromebook G7. Hij is klaar voor het onderwijs met interactieve tools en een robuust ontwerp met aangegoten rubberen randen en een morsbestendig toetsenbord. De HP Chromebook G7 beschikt over een 11.6" scherm met touchscreen. Het systeem is zeer geschikt voor gebruik door een leerling.
Naar de webshop
Back to school.we staan voor je klaar

 

Acer Chromebook acties

Gebruiksvriendelijke devices die uitstekend geschikt zijn voor het gebruik in de klas. Op deze devices zit 2 jaar Pick up and return garantie. Dit betekent dat wij het product kosteloos ophalen voor service.

Chromebook bundel acties

De Predia Cart 36 is een oplaadkar die ideaal is als je met veel mobiele devices werkt. In de Predia Cart kun je maximaal 36 devices (tot 14") veilig samen opbergen, opladen en vervoeren. Perfect te combineren met onze devices.

Blijfup-to-date

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws en acties

*