Werken bij omslag

De kickstart voor de Google-vaardigheden van je leerlingen

Om de vaardigheden van leerlingen te ontwikkelen hebben twee leerkrachten een leerlijn ontwikkeld waarmee leerlingen zelfstandig aan de slag kunnen.

Home - ICT-oplossingen - Digital Skills Kids
Deel deze pagina:Digital Skills for.Kids

Google is overal. De meeste mensen werken er dagelijks mee, al is het maar om online even iets op te zoeken. Voor leerlingen is het daarom heel nuttig om de basisvaardigheden voor het gebruik van Google - en dan specifiek G Suite for Education - goed onder de knie te krijgen. Heutink ICT biedt de ideale tool om dat mogelijk te maken: Digital Skills for Kids.

Vrijblijvend aanvragen


Binnen een paar klikken aan de slag

Met Digital Skills for Kids kun je binnen een paar klikken aan de slag door het toe te voegen aan jouw Google Classroom. Elke leerling krijgt het werk vervolgens via Google Classroom en levert het daar weer in. Als leerkracht heb je daardoor een overzicht van al het werk van je leerlingen. Zo kun je efficiënt werken en de vorderingen eenvoudig bijhouden.

Wat heb je er voor nodig?

Om als school aan de slag te gaan met Digital Skills for Kids, heb je in ieder geval G Suite for Education van Google nodig. Hebben jullie dat nog niet op school, dan helpt Heutink ICT je er natuurlijk graag aan.

Snel aan de slag met 
Digital Skills for Kids?

Willen jullie op school je leerlingen op een effectieve en leerkrachtonafhankelijke manier zelfstandig laten werken aan hun Google-basisvaardigheden? Neem contact met ons op. Dan zorgen wij ervoor dat je snel aan de slag kunt met Digital Skills for Kids. 

 

Boost.ICT bij jou op school
Maak je team Google-vaardiger

Kunnen jullie als team zelf ook nog wel wat Google-vaardigheden gebruiken? Dan is onze online Bootcamp Google wat je zoekt. Tijdens deze Bootcamp leer je in drie kleinschalige sessies (maximaal 15 deelnemers) onder meer: 

  • innovatieve lessen geven met Google Classroom
  • samenwerken op afstand met Google Drive
  • digitale toetsen maken met Google Formulieren

  De bootcamp Google bereidt je bovendien voor op het Google Certified Educator-examen. 

Bootcamp aanvragen
Aan de slag met digitale geletterdheid

Veel scholen denken na over digitale geletterdheid als onderdeel van het curriculum. Hoe bepaal je met het team de visie, hoe integreer je de deelgebieden van Digitale Geletterdheid in jouw onderwijs zijn zomaar wat vragen die we veel krijgen. Wij begeleiden scholen in dit traject.

  • Een slimme quickscan
  • Zorgvuldige begeleiding
  • Jarenlange ervaring met ICT in het onderwijs
Meer over digitale geletterdheid

Blijfup-to-date

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws en acties

*