Alle ruimte om te groeien

Heutink ICT voorziet het primair onderwijs van doelgerichte ICT-oplossingen. We werken hier met ruim 130 gedreven professionals die heel veel weten van onderwijs en/of techniek. Samen met onze onderwijspartners Heutink en Reinders zetten we de schouders eronder. In een lekker informele, nuchtere sfeer met volop kansen om door te groeien.
Odin Groep

Verrassend veelzijdig

Heutink ICT behoort tot de Odin Groep; een IT-organisatie met 4 gespecialiseerde IT bedrijven. De visie van de Odin Groep is simpel: zorg voor een solide basis en een brede backoffice-ondersteuning zodat de bedrijven zich kunnen concentreren op hun specialismen en klanten. De groep heeft een sterke focus op het onderwijs en heeft mede door haar eigen datacenters alle kennis en faciliteiten in huis om snel in te spelen op de mogelijkheden die de cloud biedt.

 

Er heerst een gevoel van saamhorigheid dat zich merkbaar uitstrekt tot de scholen.

Erik Boes, Teamleider Verkoop Binnendienst

 

Het klantbelang staat hoog bij ons in het vaandel hier op de servicedesk!

Rob ten Thije, Manager Dienstverlening

 

Het aantrekken van nieuwe klanten en het daarbij opstarten van langdurige relaties geven mij enorm veel voldoening.

Robert Terhalle, Manager Verkoop

Werkomgeving

Lef en visie

Bij ons vind je een ondernemende cultuur waarin met lef en visie wordt geïnvesteerd in nieuwe diensten als online leeromgevingen, cloudservices en datacentra. Wij willen voorop lopen. Daarom kun jij als medewerker jezelf continu ontwikkelen, door ervaring op te doen maar ook door middel van training. Dat werkt.

Toegang tot de top

Bij Heutink ICT streven we altijd naar de hoogste partnerstatus. Voor onze klanten en voor onszelf. We investeren in de oplossingen van A-merken. Dat betekent voor jou dat we je direct toegang bieden tot de beste trainingsmogelijkheden en kennissessies. Alle ruimte dus om je te ontwikkelen tot een topper in je vakgebied!

Heutink ICT is onderdeel van de Odin Groep