Heutink ICT was in Nederland de eerste partij die vanuit onderwijskundig perspectief ging nadenken over specifieke ICT-oplossingen. Oplossingen die inmiddels de status van standaard hebben verworven. We blijven ze continu doorontwikkelen. Tegelijkertijd zijn we altijd op zoek naar nieuwe, nóg betere wegen.

mijn omgeving online

Mijn Omgeving Online

Digitaliseren met MOO

MOO is Heutink’s antwoord op de organisatorische uitdagingen die digitalisering van het onderwijs met zich mee brengt. MOO is meer dan een Digitale Leer-en Werkomgeving. De zeer complete DLWO kan namelijk worden aangevuld met allerlei oplossingen en diensten op gebied van infrastructuur en device management. Zo ontstaat één centrale omgeving waarin alles samen komt. Met Heutink ICT als partner voor advies en beheer.

MEER INFO


Predia Line-up

De borden van Predia zijn in verschillende uitvoeringen en formaten verkrijgbaar waardoor er altijd een model is dat past in uw situatie. De uitgebreide software maakt de borden bovendien zeer gebruiksvriendelijk en bijzonder praktisch in gebruik, zakelijk én educatief.

MEER INFO

Predia Line-up

Ruckus Wireless

WiFi as a Service

Ruckus is de allerslimste oplossing voor het onderwijs

Bij Heutink ICT merken we dat steeds meer scholen hun onderwijs mobiel willen maken. Dat vraagt om een schaalbare plug&play-oplossing met een perfecte performance tegen een scherpe prijs. Daarom hebben wij gekozen voor de allerslimste op dit gebied: RUCKUS Wireless.

MEER INFO


SchoolWapps

De online communicatieoplossing voor het onderwijs

SchoolWapps is een nieuwe unieke totaaloplossing voor alle online communicatie voor scholen. SchoolWapps biedt direct voordelen door te communiceren via één centraal systeem op onder andere de website, app, publicatiebord en intranet. Tevens kan SchoolWapps uitgebreid worden met de OuderPlus module; een specifieke tijdlijn waarop leerkrachten met ouders kunnen communiceren.

MEER INFO

Schoolwapps

Office 365

Office 365 in de klas

Snel en vertrouwd in de Cloud

Wil je op een leuke en zinvolle manier invulling geven aan digitalisering in het onderwijs, dan heb je met Microsoft Office 365 de beste gereedschappen om aan de slag te gaan. De Microsoft Innovative Educator Trainers van Heutink ICT helpen je te bepalen waar je als school naartoe kunt bouwen en leren je leerkrachten werken met deze gereedschappen. Alles met een duidelijke focus op de onderwijspraktijk en de behoeftes van leerkrachten en leerlingen.

MEER INFO


Tabletsonderwijs met MOO

Toe aan tablets?

Tablets in het onderwijs... voor veel scholen lijkt het momenteel een absolute must. Net als jaren geleden de digitale schoolborden, waarop ook zo’n run ontstond. Maar hoe worden die digiborden inmiddels bij u op school gebruikt? Zijn ze fundamenteel onderdeel geworden van de manier waarop wordt lesgegeven? Of verschilt het toch per vak, per leerkracht misschien?

MEER INFO

Tabletsonderwijs met MOO
Heutink ICT is onderdeel van de Odin Groep