Vroeger zorgde deklas.nu voor het beheer van een vaste PC. Tegenwoordig zijn alle devices en platformen beschikbaar en kun je die beheren met Mobile Device Management Software (MDM). Helemaal van deze tijd. Vroeger werden leerkrachten en zelfs ICT-ers voor veel functies geblokkeerd. Nu ligt de controle bij de gebruiker. De ICT-er zorgt ervoor dat iedereen veilig kan werken, hij/zij voorziet de gebruikers van de allerlaatste updates en stelt de juiste software beschikbaar. Heutink ICT koppelt, verbindt en beheert. De gebruiker bepaalt.Heutink ICT helpt

Heutink ICT helpt

Wij kunnen je helpen met het hele traject. Met de beste devices voor je situatie, de technische implementatie, het beheer en een unieke digitale leer- en werkomgeving om het maximale er uit te halen. Of met een slimme lease-constructie voor gespreide betaling. Wat jij wil. Maar vooral wat je nodig hebt!


Momento Device Deals

Als partner van Momento introduceren een nieuwe, speciaal voor het onderwijs geselecteerde lijn leerlingdevices tegen aantrekkelijke voorwaarden en prijzen. Je kiest zelf uit de merken Acer, Dell, HP of Lenovo. Jouw visie op digitaal leren staat centraal Welk type en welk merk het beste bij jouw onderwijsinstelling past, hangt af van de visie op (digitaal) leren en de manier waarop je werkt. De Momento devices zijn allemaal zeer geschikt voor gebruik in het basisonderwijs en hebben een scherpe prijs, zonder ingewikkelde borgconstructies of zekerheidsstellingen. Bovendien zijn de Momento devices, in combinatie met de software van de aangesloten uitgeverijen, uitwisselbaar tussen leerlingen.

Meer weten?.Digitaliseren met MOOMOO | Mijn Omgeving Online

Met MOO organiseer je de digitalisering in het onderwijs. MOO bestaat uit een persoonlijke digitale leer- en werkomgeving. Met MOO Infrabeheer en MOO Devicebeheer richt je een beheersbare IT-omgeving op school in. Inclusief service & support. MOO is device- en content- onafhankelijk en kent inmiddels meer dan 450.000 gebruikers.

Ga naar www.moo.nl

MOO is Heutink’s antwoord op de organisatorische uitdagingen die digitalisering van het onderwijs met zich mee brengt. Met MOO kunnen we de hele technische basis leggen. De visie op onderwijs en de daaruit voortvloeiende keuze voor educatieve leermiddelen bepalen welke ICT middelen ingezet worden. Wij zorgen dat alles (MOO, Basispoort, Kennisnet Entree, Momento, G Suite, Office 365, enz.) gekoppeld is. Ons stappenschema laat zien welke essentiële rol MOO kan spelen bij de digitalisering in het onderwijs.

Bekijk hier het stappenplan