Home - ICT-oplossingen - Google for Education
Deel deze pagina:

Het beste van Google!

Google maakt slagen in het onderwijs. Chromebooks zijn betaalbare en beheersbare leerlingdevices en met G Suite for Education geef je je leerkrachten en leerlingen de digitale gereedschappen die praktisch in gebruik zijn. Je kunt bij Heutink ICT niet alleen Chromebooks aanschaffen, we helpen je bij de implementatie en zorgen ook voor alle softwarekoppelingen. Daarnaast kunnen onze eigen Google experts iedereen trainen zodat de digitale vaardigheden op school helemaal ‘bij’ zijn.

Bootcamp Google for Education

Wil jij leren lesgeven in de cloud met de gratis software van Google for Education? In de Heutink ICT Bootcamp Google leer je in drie dagdelen alles wat je nodig hebt om leerlingen overal, altijd en op elk device bij het onderwijs te betrekken. Met onder meer:

  • De mogelijkheden van een papierloos klaslokaal
  • Het beschikbaar maken van digitaal lesmateriaal
  • Het organiseren van peerfeedback

De Bootcamp Google wordt afgesloten met een online examen voor Google Gecertificeerd Docent Niveau 1 of 2. Meer weten?

Bekijk de brochure

Informeer naar de mogelijkheden!

Heb je nog vragen, heb je advies nodig of wil je een afspraak maken? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier.


500.000 kinderen en duizenden onderwijsprofessionals leren en werken dagelijks in MOO 500.000 kinderen en duizenden onderwijsprofessionals leren en werken dagelijks in MOO
20 jaar ervaring in ICT 20 jaar ervaring in ICT
ICT-artikelen bestel je op heutink.nl ICT-artikelen bestel je op heutink.nl
Grootste assortiment Grootste assortiment
Werken en leren in de cloud met MOO Werken en leren in de cloud met MOO