Interactief leren in optima forma


Interactieve leermiddelen als digiborden, touchscreens en tablets krijgen pas écht educatief effect als ze slim worden ingezet, met de nodige aandacht voor connectivity, content, service en scholing. Heutink ICT heeft veel kennis en ervaring op het gebied van interactieve leermiddelen. We hebben eigen huismerken digiborden, touchscreens en tablets. En Predia Qloud is de eerste online whiteboardsoftware die op alle schermen, tablets, interactieve beamers en andere systemen werkt.Predia Line-up

Predia Line-up

De borden van Predia zijn in verschillende uitvoeringen en formaten verkrijgbaar waardoor er altijd een model is dat past in jouw situatie. De uitgebreide software maakt de borden bovendien zeer gebruiksvriendelijk en bijzonder praktisch in gebruik, zakelijk én educatief.

MEER INFO

Predia Qloud

De nieuwe cloud gebaseerde whiteboard software

Interactieve leermiddelen als digiborden, touchscreens en tablets krijgen pas écht effect als ze eenvoudig in gebruik en praktisch toepasbaar zijn. De Predia software blinkt daar in uit. Predia Qloud is de eerste online whiteboard software die op alle schermen, tablets, interactieve beamers en andere systemen werkt. Predia Qloud kan dus altijd, overal en op elk device gebruikt worden.

MEER INFO

Predia Qloud