Interactief leren in optima forma


Ben je op zoek naar duurzame LED touchscreens? Kies dan voor een touchscreen van Predia Touch Pro. Met een strak design, een ultrakorte reactietijd en de uitgebreide online whiteboard software is de Predia Touch Pro het ultieme interactieve touchscreen voor educatief (of zakelijk) gebruik. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en formaten. De uitgebreide bijgeleverde software maakt de borden zeer gebruiksvriendelijk en bijzonder praktisch in gebruik.

Ga naar predia.nl
Predia Line-up

Speciale wensen

Wat je wensen ook zijn voor een ‘digitale versie van het klassieke schoolbord’, met de Predia Touchscreen is veel mogelijk. Ze kunnen in verschillende opstellingen worden gemonteerd: vast aan de wand of met elektrische hoogteverstelling. Voor optimaal geluid kun je kiezen om bijvoorbeeld een soundbar onder het scherm te laten monteren. Vanzelfsprekend zijn er veel opties om een Predia Touchscreen aan te sturen.

MEER INFO

Predia Qloud

De nieuwe cloud gebaseerde whiteboard software

Interactieve leermiddelen als digiborden, touchscreens en tablets krijgen pas écht effect als ze eenvoudig in gebruik en praktisch toepasbaar zijn. De Predia software blinkt daar in uit. Predia Qloud is de eerste online whiteboard software die op alle schermen, tablets, interactieve beamers en andere systemen werkt. Predia Qloud kan dus altijd, overal en op elk device gebruikt worden.

MEER INFO

Predia Qloud
Heutink ICT is onderdeel van de Odin Groep