Heutink ICT was in Nederland de eerste partij die vanuit onderwijskundig perspectief ging nadenken over specifieke ICT-oplossingen. De eerste specifieke netwerkoplossing voor het onderwijs, Deklas.nu, vormt vandaag de dag het hart van de ICT op zo’n 1500 scholen. Daarnaast bieden we ook WiFi- en Printing oplossingen speciaal voor het onderwijs.

Deklas.nu

Netwerkoplossing op maat

Deklas.nu, ooit de eerste specifieke netwerkoplossing voor het onderwijs, vormt vandaag de dag het hart van de ICT op zo’n 1500 scholen. Kenmerken van de jongste versie: ongekend beheergemak en volop functionaliteiten en mogelijkheden voor online leren en communiceren.

MEER INFO

deklas.nu 3

Ruckus Wireless

WiFi as a Service

Ruckus is de allerslimste oplossing voor het onderwijs

Bij Heutink ICT merken we dat steeds meer scholen hun onderwijs mobiel willen maken. Dat vraagt om een schaalbare plug&play-oplossing met een perfecte performance tegen een scherpe prijs. Daarom hebben wij gekozen voor de allerslimste op dit gebied: RUCKUS Wireless.

MEER INFO


One Two Print

Printen was nog nooit zo duidelijk

Printers worden op scholen veel gebruikt. Toch bestond er nog geen specifieke printoplossing voor het onderwijs. Maar nu wel, dankzij een uniek initiatief van Heutink ICT en HP: One Two Print. Een compleet printprogramma dat staat voor gemak, glasheldere voorwaarden en zeer scherpe prijzen.

MEER INFO

One Two Print