De toonaangevende netwerkoplossing voor het onderwijsDeklas.nu, ooit het eerste specifieke netwerkconcept voor het onderwijs, vormt vandaag de dag het hart van de ICT op zo’n 1500 scholen. Kenmerken van de jongste versie: ongekend beheergemak en volop functionaliteiten en mogelijkheden voor online leren en communiceren.

Klik hier voor deklas.nuict professional

Nog altijd de beste in beheer

De cloud is een fantastische ontwikkeling die het onderwijs ongekende mogelijkheden biedt. Toch zal lokale ICT altijd een rol blijven spelen. Een goede infrastructuur blijft onmisbaar, en deklas.nu voorziet daar compleet in. Met beproefde en betrouwbare en hard- en software. En vooral: met het beheergemak waarmee deklas.nu zo populair is geworden onder ICT-coördinatoren. Printers instellen, software aanbieden die nog niet geschikt is voor de cloud, schijven slim delen en nog veel meer beheertaken: deklas.nu maakt ’t makkelijk.Microsoft, NOD 32, netwijs.nl


Klaar voor de clouddeklas.nu 3

Met deklas.nu 3 is de toekomst begonnen

Net als in voorgaande versies van deklas.nu draait de netwerkomgeving in de jongste versie − deklas.nu 3 − in principe op een server die op de schoollocatie staat. Daarbij is deklas.nu 3 wel degelijk helemaal klaar voor de cloud.

Compleet in de cloud?

Dat kan ook! Beschikt een school een snelle breedbandverbinding (zoals glasvezel of VDSL), dan kan deklas.nu ook op afstand worden aangeboden. De fysieke omgeving draait dan in een datacenter; de perfecte oplossing wanneer wordt gestreefd naar een ‘serverloze school’.

Standaard met MOO

Deklas.nu 3 wordt standaard geleverd met een spectaculaire toevoeging waar nog veel meer cloud-toekomst in zit: MOO (Mijn Omgeving Online). Het leer- en communicatieplatform van Heutink ICT dat vanuit één helder startscherm een wereld aan mogelijkheden biedt.

leer- en communicatieplatform MOO


Infrastructuur, service en beheerGoede service

Deklas.nu 3 voorziet in een veelomvattend servicecontract met:

  • Goede servicedesk-ondersteuning
  • Toegang tot de professionele online servicedesk
  • Toegang tot de uitgebreide knowledgebase
  • Een interne servicedeskmodule (online)
  • Preventief onderhoud
  • Onbeperkte softwarecertificering
  • Proactief beheer
  • Advies van een onderwijsgerichte accountmanager

Vertrouwde kwaliteit

Ondanks de snelle en vele ontwikkelingen op ICT-gebied zullen scholen altijd behoefte hebben aan betrouwbare infrastructuur, goede service en moeiteloos beheer. Ook in deze opzichten is deklas.nu completer dan enige andere netwerkoplossing voor het primair onderwijs.MOO en meerEen wereld aan nieuwe mogelijkheden

Deklas.nu 3 wordt standaard geleverd met hét centrale online startportaal voor het onderwijs: MOO (Mijn Omgeving Online). Naast de basisversie zijn er diverse optionele MOO-apps (verzameld in het MOO Digitaal Portfolio) en nog veel meer aantrekkelijke opties.

MOO Digitaal Portfolio: de ideale uitbreiding

Met MOO Digitaal Portfolio krijgt MOO als onderwijskundig totaalplatform nog veel meer inhoud. Elke leerling krijgt een eigen pagina van waaruit inzichten, ervaringen en prestaties kunnen worden gedeeld. De ideale basis voor doelen als opbrengstgericht leren en ouderparticipatie.
MOO-apps