Heutink ICT was in Nederland de eerste partij die vanuit onderwijskundig perspectief ging nadenken over specifieke ICT-oplossingen. De eerste specifieke netwerkoplossing voor het onderwijs, deklas.nu, heeft jarenlang haar waarde als netwerkoplossing bewezen. Door de verschuiving van content, applicaties en functionaliteiten naar het internet, de cloud dus, sluit deklas.nu in haar huidige vorm niet meer aan bij de ongekende mogelijkheden, die werken in de cloud met zich meebrengen. Daarom hebben we per 1 augustus 2017 enkele vernieuwde infra- en device diensten in ons assortiment opgenomen die het ‘oude’ deklas.nu vervangen. Die diensten zijn opgenomen in MOO dat daarmee meer is dan alleen een online leer- en werkomgeving. Daarnaast bieden we ook WiFi- en Printing oplossingen speciaal voor het onderwijs.

Ruckus Wireless

WiFi as a Service

Ruckus is de allerslimste oplossing voor het onderwijs

Bij Heutink ICT merken we dat steeds meer scholen hun onderwijs mobiel willen maken. Dat vraagt om een schaalbare plug&play-oplossing met een perfecte performance tegen een scherpe prijs. Daarom hebben wij gekozen voor de allerslimste op dit gebied: RUCKUS Wireless.

MEER INFO


One Two Print

Printen was nog nooit zo duidelijk

Printers worden op scholen veel gebruikt. Toch bestond er nog geen specifieke printoplossing voor het onderwijs. Maar nu wel, dankzij een uniek initiatief van Heutink ICT en HP: One Two Print. Een compleet printprogramma dat staat voor gemak, glasheldere voorwaarden en zeer scherpe prijzen.

MEER INFO

One Two Print