Printers worden op scholen veel gebruikt. Toch bestond er nog geen specifieke printoplossing voor het onderwijs. Maar nu wel, dankzij een uniek initiatief van Heutink ICT en HP: One Two Print. Een compleet printprogramma dat staat voor gemak, glasheldere voorwaarden en zeer scherpe prijzen.Bespaar tot 35%One Two Print slogan

Printen zonder poespas

Op printgebied werd er op scholen in het verleden veel geklaagd over zaken als dure en onduidelijke contracten, gebruiksonvriendelijke apparaten en ingewikkelde software. One Two Print lost al die problemen op en legt afspraken vast in heldere voorwaarden zonder kleine lettertjes.

Een slim samengesteld aanbod

One Two Print is erop gericht je printkosten tot een minimum te beperken. Inkt is inbegrepen in de prijzen en je kunt zelfs kiezen voor volledig automatische levering van papier, zodat je printersupplies helemaal niet meer extern hoeft in te kopen. Al met al kun je tot wel 35 procent besparen!TopkwaliteitHet beste van HP + Heutink ICT

Het assortiment van HP omvat meerdere printers die bij uitstek geschikt zijn voor het onderwijs. Ze staan stuk voor stuk garant voor een hoge printkwaliteit en een lange levensduur. Voeg daarbij de vertrouwde ondersteuning vanuit Heutink ICT en je bent verzekerd van topkwaliteit over de hele linie.

HP + Heutink ICT
One Two Print pakketten

Altijd een oplossing op maat

Verschillende scholen hebben verschillendebehoeften, ook op printgebied. Daarom biedt One Two Print drie verschillende pakketten, zodat jij je printoplossing optimaal kunt afstemmen op je situatie.

Print Plus

HP CM4540

  • contract zonder kleine lettertjes
  • geen vaste volumes
  • laag energieverbruik
  • scan to folder/e-mail
  • mobiel printen via ePrint
  • geschikt voor 5.000 tot 9.000 pagina’s per maand
Heutink ICT is onderdeel van de Odin Groep