Office 365 in de klas: snel en vertrouwd in de Cloud

Wil je op een leuke en zinvolle manier invulling geven aan digitalisering in het onderwijs, dan heb je met Microsoft Office 365 de beste gereedschappen om aan de slag te gaan. De Microsoft Innovative Educator Trainers van Heutink ICT helpen je te bepalen waar je als school naartoe kunt bouwen en leren je leerkrachten werken met deze gereedschappen. Alles met een duidelijke focus op de onderwijspraktijk en de behoeftes van leerkrachten en leerlingen.

Bootcamps Meer weten

Je kunt veel meer met Office 365!

Veel scholen gebruiken Office 365 vooral voor mail en het opslaan van documenten in de cloud. Maar er zijn veel meer mogelijkheden. Zo kun je OneNote gebruiken om die ouderwetse mappen met tabbladen te vervangen. Je kunt het zelfs inzetten als portfolio in de klas! En wat dacht je van Forms voor het maken van vragenlijsten, intekenlijsten voor oudergesprekken of een quiz voor leerlingen?

Blog "Tips & tricks"

Bootcamp Office 365

Microsoft Innovative Educator
Wat leer je?
Bootcamp bij jou op school?

Word Microsoft Innovative Educator

Met het Microsoft Innovative Educator Netwerk brengt Microsoft scholen en leraren bij elkaar. In de Heutink ICT Bootcamp Office 365 leer je in drie dagdelen alles wat je nodig hebt om Microsoft Innovative Educator te worden. Je gaat aan de slag met verschillende tools, zoals Microsoft Teams en OneNote. In korte tijd leer je je didactiek te verrijken.

Wat leer je in deze praktische Bootcamp?

 • Basisvaardigheden voor de Office 365-omgeving (tips & trics)
 • Het maken van creatieve presentaties met Sway (of nieuwsbrief)
 • Het organiseren van je aantekeningen in OneNote (klassenmap)
 • Het maken van toetsen en quizzen in Forms
 • Je verkent de mogelijkheden van een papierloos klaslokaal met Teams
 • De samenwerking te bevorderen tussen leerlingen
 • En nog veel meer

Deze Bootcamp bestaat uit 3 aparte sessies en wordt afgesloten met het online examen voor Microsoft Innovative Educator.

Inschrijven

Bootcamp Office 365 bij jou op school?

Wij bieden deze Bootcamps in-company aan, zodat ze binnen de context van de school of stichting kunnen worden uitgevoerd. In overleg met jouw school of stichting kiezen we de inhoud en de drie momenten waarop we de Bootcamps aanbieden. Prijs: € 1.600,- (tot 20 deelnemers), excl. BTW.

Meer weten of direct een Bootcamp Office 365 inplannen?

Neem contact met ons op

Frisse Start Sessie Office 365

Vlot overstappen naar de cloud

Veel scholen zijn van plan om in het nieuwe schooljaar de overstap naar de cloud te maken. Een tijdrovende taak die hierbij hoort, is het opruimen en herstructureren van teammappen. We merken dat scholen het prettig vinden hun kennis dan actueel te hebben. Daarom bieden we jou het gemak van onze Frisse Start Sessie Office 365.


Neem contact op

Jij bepaalt de inhoud

Met de Frisse Start Sessie kun je een serie van drie bijeenkomsten plannen met een van onze onderwijsconsulenten die gespecialiseerd is in Office 365. Jij bepaalt de inhoud en de onderwijsconsulent adviseert over de aansluiting en de vorm. Welke inhoud je ook kiest, aan het einde van deze sessies heb je het volgende bereikt:

 • Gezamenlijke schooldocumenten staan in de cloud
 • De SharePoint-omgeving heeft een logische/opgeruimde mappenstructuur
 • Het team kent zijn weg in de verschillende online apps
 • De teamleden weten hoe ze moeten werken met online opgeslagen documenten

De Frisse Start Sessie Office 365 bestaan uit 3 bijeenkomsten van 1,5 uur met een onderwijsconsulent van Heutink ICT. Meer weten of direct een Frisse Start Sessie inplannen?

Neem contact op

Informeer naar de mogelijkheden!

Heb je nog vragen, heb je advies nodig of wil je een afspraak maken? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier.