Heutink ICT biedt ook online (leer) omgevingen aan. Unieke online leer- en communicatieplatformen, waarin onderwijsgerelateerde en administratieve processen samenkomen en waarmee je kunt e-mailen en documenten maken, beheren en delen met andere gebruikers. Daarnaast bieden we SchoolWapps aan; een handige, complete en betrouwbare oplossing voor de school- en bestuurswebsite, toegespitst op de wensen en behoeften van het onderwijs.
Mijn Omgeving Online

Mijn Omgeving Online

Digitaliseren met MOO

MOO is Heutink’s antwoord op de organisatorische uitdagingen die digitalisering van het onderwijs met zich mee brengt. MOO is meer dan een Digitale Leer-en Werkomgeving. De zeer complete DLWO kan namelijk worden aangevuld met allerlei oplossingen en diensten op gebied van infrastructuur en device management. Zo ontstaat één centrale omgeving waarin alles samen komt. Met Heutink ICT als partner voor advies en beheer.

MEER INFO
Office 365 in de klas

Snel en vertrouwd in de Cloud

Wil je op een leuke en zinvolle manier invulling geven aan digitalisering in het onderwijs, dan heb je met Microsoft Office 365 de beste gereedschappen om aan de slag te gaan. De Microsoft Innovative Educator Trainers van Heutink ICT helpen je te bepalen waar je als school naartoe kunt bouwen en leren je leerkrachten werken met deze gereedschappen. Alles met een duidelijke focus op de onderwijspraktijk en de behoeftes van leerkrachten en leerlingen.

MEER INFO

Office 365Google for Education

Google for Education

Alles voor samen werken en leren

Google maakt slagen in het onderwijs. Chromebooks zijn betaalbare en beheersbare leerlingdevices en met G Suite for Education geef je je leerkrachten en leerlingen de digitale gereedschappen die praktisch in gebruik zijn. Bekijk wat Heutink ICT voor jou, jouw school of stichting kan betekenen.

MEER INFO
SchoolWapps

De online communicatieoplossing voor het onderwijs

SchoolWapps is een nieuwe unieke totaaloplossing voor alle online communicatie voor scholen. SchoolWapps biedt direct voordelen door te communiceren via één centraal systeem op onder andere de website, app, publicatiebord en intranet. Tevens kan SchoolWapps uitgebreid worden met de OuderPlus module; een specifieke tijdlijn waarop leerkrachten met ouders kunnen communiceren.

MEER INFO

SchoolWappsGoogle Apps for Education

Sharepoint

Efficiënter informeren en communiceren

Binnen het onderwijs is er steeds meer vraag naar mogelijkheden om te komen tot optimalisering van informatie en communicatie. Om antwoord te geven op deze vraag maakt Heutink ICT gebruik van SharePoint Online: een krachtig hulpmiddel voor het inrichten van onder andere informatie- en communicatieoplossingen.

MEER INFO


Heutink ICT is onderdeel van de Odin Groep