Zo werkt een Chromebook

Een Chromebook is een laptop met het lichtgewicht besturingssysteem Chrome OS. Er worden geen applicaties geïnstalleerd op het apparaat, want zijn apps, documenten en websites worden pas geladen op het moment dat een leerling inlogt. En dat binnen 10 seconden. Hierdoor zijn Chromebooks ideaal voor situaties waarin devices door de school rouleren.


Eenvoudig in beheer

Doordat Heutink ICT het grootste gedeelte van de beheerslast draagt zijn Chromebooks voor scholen eenvoudig centraal te beheren. Instellingen kunnen centraal worden toegepast en worden ter plekke doorgevoerd naar de juiste leerlingen.

Bovendien hebben Chromebooks ingebouwde beveiliging waardoor je als school niet bang hoeft te zijn voor virussen of malware. Doordat Chromebooks automatisch updaten, blijven deze veilig en up-to-date zonder dat je hier beheer voor in hoeft te richten.


Momento Device Deal

De partners van Momento introduceren een nieuwe, speciaal voor het onderwijs geselecteerde lijn, leerlingdevices tegen aantrekkelijke voorwaarden en prijzen. Je kiest zelf uit de merken Acer, Dell, HP of Lenovo.

Binnen deze Momento Device Deal bieden wij veel verschillende Chromebooks aan, variërend van simpele kindvriendelijke modellen tot doorklapbare modellen met touch.

Bekijk de Momento Device Deals

Perfect met MOO

Maak je als school gebruik van MOO, dan zorgen wij dat je leerlingen met hun MOO-account kunnen inloggen op de Chromebook. Leerlingen zijn daarna meteen ingelogd op MOO en zijn met één klik in de juiste methodesoftware. Voor de onderbouw hebben we het zelfs zo geregeld dat leerlingen met een plaatjeswachtwoord kunnen inloggen.

Meer over MOO
Heutink ICT is onderdeel van de Odin Groep