Alles voor samen werken en leren
G Suite for Education is een complete online oplossing voor samen werken en leren. Met alles wat u nodig heeft op het gebied van e-mail, agenda, presentaties, het bewerken van documenten en nog veel meer.


Gratis toolkit

Gratis toolkit

Het hart van G Suite for Education wordt gevormd door een uitgebreide set tools, die Google gratis beschikbaar stelt aan het onderwijs. Enkele highlights:

Gmail

De handige e-mailfaciliteit voor bestuurders, docenten, leerlingen en ouders.

Google Agenda

De complete online agenda van Google.

Google Documenten

Documenten maken en bewerken, anytime, anywhere.

Google Presentaties

Zelf lessen ontwerpen en zo leren extra leuk maken.

Classroom

Snel opdrachten maken en organiseren en efficiënt communiceren met klassen.

Google Drive

Al uw bestanden op één centrale en maximaal beveiligde plek.
Perfect toegankelijk

G Suite for Education draait compleet in de cloud. Gebruikers hebben dus met elk apparaat, altijd en overal toegang tot alle functies.

Het ideale WiFi-netwerk

G Suite for Education komt het best tot zijn recht met een perfect presterend WiFi-netwerk. Daarom biedt Heutink ICT een schaalbare plug&play-oplossing met een perfecte performance tegen een scherpe prijs, op basis van WaaS (Wireless as a Service). Klik hier voor meer informatie.

Google Apps for Education

Heutink ICT

Heutink ICT helpt u de vele pluspunten van G Suite for Education te benutten. Wij staan u graag terzijde bij:

  • het maken van de beste hardwarekeuze.
  • de uitvoering van de vereiste formaliteiten.
  • pilot, complete uitrol of migratie.

Trainingen voor beheerders en gebruikers

G Suite for Education biedt de school veel kansen om het onderwijs efficiënter, effectiever en toekomstgericht te maken. Het biedt allerlei mogelijkheden voor bijvoorbeeld samenwerkend leren, gepersonaliseerd leren en papierloos vergaderen. Om slagvaardig met G Suite for Education aan de slag te kunnen gaan hebben we een aanbod op maat ontwikkeld. De school heeft veel keuzemogelijkheden en wij kunnen de school ondersteunen bij het maken van die keuzes, aansluitend bij de onderwijsvisie en de organisatie van de school. Deze ondersteuning kan verzorgd worden voor de beheerder, de leraren en de leerlingen. Uitgangspunt daarbij is steeds: Hoe kunnen we G Suite for Education zo inzetten dat we onze onderwijsdoelen beter kunnen behalen en onze organisatie efficiënter kunnen maken.

Daarnaast hebben we een speciaal ondersteuningsaanbod ontwikkeld voor Google Classroom, de digitale leer- en werkomgeving binnen G Suite for Education. De leraar kan hiermee digitale opdrachten inplannen voor leerlingen. Nadat de leerlingen de opdrachten heeft gemaakt, kan de leraar ze beoordelen, feedback geven en becijferen. Daarbij wordt gebruik gemaakt van de andere tools binnen G Suite for Education. Ook bieden we Regiotrainingen G Suite for Education aan, waarbij we ons met name richten op de essentie van de Google omgeving; het samenwerken.

Klik hier om contact op te nemen, dan vertellen we u alles over de mogelijkheden.


Kortom

  • Alles voor samen werken en leren
  • Gratis dienst van Google
  • Uitgebreide gratis toolkit
  • Altijd en overal toegankelijk, met elk device
  • Complete ondersteuning vanuit Heutink ICTGoogle Apps for Education


Heutink ICT is onderdeel van de Odin Groep