Efficiënter informeren en communiceren


Binnen het onderwijs is er steeds meer vraag naar mogelijkheden om te komen tot optimalisering van informatie en communicatie. Om antwoord te geven op deze vraag maakt Heutink ICT gebruik van SharePoint Online: een krachtig hulpmiddel voor het inrichten van onder andere informatie- en communicatieoplossingen.

SharePoint Online

Altijd up-to-date

SharePoint Online, onderdeel van Office 365, combineert de vertrouwdheid en de kracht van Microsoft Office met de flexibiliteit van het online werken in de cloud. Met SharePoint Online heeft u overal en altijd toegang tot documenten, informatie en de mogelijkheid tot samenwerken op verschillende apparaten. Alles wat jij nodig hebt, is overal direct toegankelijk en altijd up-to-date.

Compleet in functionaliteit

Heutink ICT biedt oplossingen waardoor je de uitgebreide functionaliteit van SharePoint Online compleet kunt benutten. Gesteund door onze ruime ervaring bij scholen en besturen kunnen wij in korte tijd een passend online samenwerkingsplatform realiseren. In zo’n platform kunnen scholen en besturen documenten centraal opslaan, beheren en bewerken. Ook kan andere informatie (zoals nieuws en agenda) worden gedeeld tussen verschillende medewerkers op verschillende locaties, overal en altijd. En bij dat alles kunnen wij bovendien zorgen voor een aantrekkelijke vormgeving.


Direct aan de slag

Ons SharePoint Online-concept is eenvoudig te gebruiken en biedt de mogelijkheid tot:

  • Documenten beheren en delen met anderen.
  • Verspreiden van informatie en nieuws onder medewerkers.
  • Snel collega’s vinden, inclusief hun contactgegevens.
  • Op de hoogte blijven van bestuurs- en schoolnieuws.
  • Office-documenten maken en direct opslaan en bewerken

SharePoint Online-concept


ondersteuning SharePoint

Ondersteuning van A tot Z

Om de transitie van de huidige manier van werken naar het nieuwe online werken te stroomlijnen − en zo te komen tot een succesvol resultaat − biedt Heutink ICT volledige ondersteuning bij de overgang naar Office 365 en SharePoint Online. Hierbij valt te denken aan advies, inrichting, training en ondersteuning voor het onderwijs.

Integratie met Schoolwebsite en Schoolflits

Heutink ICT heeft koppelingen ontwikkeld waarmee jij eenvoudig je SharePoint nieuws en agenda kunt delen met je Schoolwebsite, Schoolflits-oplossingen en onze Schoolwebsite- app. Zo hoef je informatie slechts één keer te plaatsen en te delen met onze andere oplossingen.Meer weten?

Heutink ICT heeft als onderwijsspecialist veel kennis van de specifieke problematiek van besturen en stichtingen. Daarmee zijn wij als geen ander in staat voor jou de maximale efficiencywinst te boeken met SharePoint Online. Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Wij komen het je graag uitleggen.

Afspraak makenkoffie


Heutink ICT is onderdeel van de Odin Groep