Home - ICT-oplossingen - Predia interactieve leermiddelen
Deel deze pagina:
Predia Touch Swift
Predia Touch Flow
Predia Cart 36
Predia PC-module
Predia Soundbar

De nieuwe generatie in touchscreens

De Predia Touch Swift betekent een grote stap voorwaarts in touchscreens voor onderwijs en zakelijk gebruik. Met meerdere technologische innovaties, voor nóg prettiger lesgeven en presenteren.

Het gevoel alsof je op papier schrijft, nauwkeuriger en soepeler dan ooit. Whiteboardsoftware met een wereld aan mogelijkheden. En ongekend gebruiksgemak. Ontdek de voordelen van de Predia Touch Swift.

Meer over de Predia Touch Swift

Interactief lesgeven was nog nooit zo leuk

Ontdek het meest innovatieve, nauwkeurige en dunste touchscreen in de markt: Predia Touch Flow.

De nieuwe Predia Touch Flow maakt lesgeven met het touchscreen nog vloeiender en intuïtiever. Het scherm reageert direct op elke aanraking met vinger of pen en je kunt er extreem snel op schrijven. Door gebruik te maken van de tip en touch opstelling is hij gemakkelijk om te toveren tot tafel.

Meer over de Predia Touch Flow

Das makkelijk: de Predia laptopkar

De Predia Cart 36 is een voordelige oplaadkar van hoge kwaliteit. Ideaal als je op school met veel mobiele devices werkt. Je kunt er tot 36 devices (tot 14") veilig bij elkaar in opbergen, opladen en vervoeren. Zo zijn alle devices elke dag klaar voor gebruik. Je hebt ook geen aparte voorzieningen nodig te treffen, want je sluit de Predia Cart 36 gewoon aan op het stopcontact.

Meer over de Predia Cart 36

Een ingebouwde alleskunner voor je touchscreen

Met de Predia PC-module tover je je Predia touchscreen om tot een complete interactieve oplossing. Dankzij de module heb je geen kabels meer nodig en door de handige HDMI-uitgang kun je ook zonder HDMI-splitter voor bijvoorbeeld een monitor op het bureau overbodig. De Predia PC-module is voorzien van:

  • een krachtige Intel processor
  • uitsluitend A-merkcomponenten
  • SSD-opslag
  • een Ultra HD grafische kaart

Meer over de Predia PC-module

Moet je horen!

De Predia Slim is een strak vormgegeven soundbar die een fantastisch geluid produceert. Door de speciaal ontworpen Predia beugel past deze soundbar naadloos onder jouw Predia touchscreenoplossing. De perfecte aanvulling!

Meer over de Predia Soundbar

Op zoek naar écht gebruiksvriendelijke touchscreens?

Predia heeft touchscreens speciaal voor het onderwijs. Met een strak design, een ultrakorte reactietijd en de uitgebreide online whiteboard software is de Predia Touch Ultra het ultieme interactieve touchscreen in de klas.

Neem contact op Ga naar predia.nl

Informeer naar de mogelijkheden!

Heb je nog vragen, heb je advies nodig of wil je een afspraak maken? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier.