Home - ICT-oplossingen - Predia interactieve leermiddelen
Deel deze pagina:

Op zoek naar écht gebruiksvriendelijke touchscreens?

Predia heeft touchscreens speciaal voor het onderwijs. Met een strak design, een ultrakorte reactietijd en de uitgebreide online whiteboard software is de Predia Touch Ultra het ultieme interactieve touchscreen in de klas.

Neem contact op Ga naar predia.nl

Predia Touch Ultra
Predia Cart 36
Predia OPS
Predia Soundbar

Strak design, een ultrakorte reactietijd en veel whiteboard-applicaties

De Predia Touch Ultra het ultieme interactieve touchscreen voor educatief gebruik. Dit zeer gebruiksvriendelijke LED-bord is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en formaten.

Ga naar predia.nl

Das makkelijk: de Predia laptopkar

De Predia Cart 36 is een voordelige oplaadkar van hoge kwaliteit. Ideaal als je op school met veel mobiele devices werkt. Je kunt er tot 36 devices (tot 14") veilig bij elkaar in opbergen, opladen en vervoeren. Zo zijn alle devices elke dag klaar voor gebruik. Je hebt ook geen aparte voorzieningen nodig te treffen, want je sluit de Predia Cart 36 gewoon aan op het stopcontact.

Meer over Predia Cart

Een ingebouwde alleskunner voor je touchscreen

Met de Predia OPS Module tover je je Predia touchscreen om tot een complete interactieve oplossing. Dankzij de module heb je geen kabels meer nodig en door de handige HDMI-uitgang kun je ook zonder HDMI-splitter voor bijvoorbeeld een monitor op het bureau overbodig. De Predia OPS Module is voorzien van:

  • een krachtige Intel processor
  • uitsluitend A-merkcomponenten
  • SSD-opslag
  • een Ultra HD grafische kaart

Meer over Predia OPS

Moet je horen!

De Predia Slim is een strak vormgegeven soundbar die een fantastisch geluid produceert. Door de speciaal ontworpen Predia beugel past deze soundbar naadloos onder jouw Predia touchscreenoplossing. De perfecte aanvulling!

Meer over Predia Soundbar

Informeer naar de mogelijkheden!

Heb je nog vragen, heb je advies nodig of wil je een afspraak maken? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier.

In de media . gespot
500.000 kinderen en duizenden onderwijsprofessionals leren en werken dagelijks in MOO 500.000 kinderen en duizenden onderwijsprofessionals leren en werken dagelijks in MOO
20 jaar ervaring in ICT 20 jaar ervaring in ICT
ICT-artikelen bestel je op heutink.nl ICT-artikelen bestel je op heutink.nl
Grootste assortiment Grootste assortiment
Werken en leren in de cloud met MOO Werken en leren in de cloud met MOO