Home - ICT-thema's - Digitale vaardigheden
Deel deze pagina:

Digitale vaardigheden

Voor een leerkracht die zijn digitale vaardigheden niet op orde heeft, betekent een nieuw apparaat of nieuwe software geen voortuitgang. Wij helpen je graag de op jouw school aanwezige kennis skills op het gewenste peil te brengen.

Neem contact op
Laagdrempelige scholing
Deskundige begeleiding
Gratis e-learning

Laagdrempelige scholing

Heb je meer ondersteuning nodig op het gebied van digitale vaardigheden? Behoefte aan gerichte opleidingen of trainingen? Onze afdeling Training & Advies stelt graag een aanbod op maat voor je samen.

Deskundige begeleiding

Heutink ICT heeft ervaren en enthousiaste onderwijsconsulenten in huis. Als ICT-regisseur kunnen zij jou en je collega’s uitstekend coachen en begeleiden bij het in de praktijk toepassen van digitale vaardigheden.

Gratis e-learning

Een mooi algemeen (en gratis!) middel om digitale kennis en vaardigheden op elk niveau te vergaren, is de e-learning omgeving van Microsoft. Ook in dit verband kan een ICT-regisseur van Heutink ICT alle gewenste ondersteuning bieden.

Informeer naar de mogelijkheden!

Heb je nog vragen, heb je advies nodig of wil je een afspraak maken? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier.


500.000 kinderen en duizenden onderwijsprofessionals leren en werken dagelijks in MOO 500.000 kinderen en duizenden onderwijsprofessionals leren en werken dagelijks in MOO
20 jaar ervaring in ICT 20 jaar ervaring in ICT
ICT-artikelen bestel je op heutink.nl ICT-artikelen bestel je op heutink.nl
Grootste assortiment Grootste assortiment
Werken en leren in de cloud met MOO Werken en leren in de cloud met MOO