Home - ICT-thema's - Ontzorgen waar heb je het dan over
Deel deze pagina:

Ontzorgen, waar heb je het dan over?

Ontzorgen... iedereen doet het tegenwoordig, of belooft het te doen. Maar wat verstaan we eigenlijk onder die veelgebruikte term als het gaat om digitalisering in het onderwijs? Bij Heutink ICT gaan we daar verrassend ver in.

Neem contact op

Technisch én onderwijskundig
Eén oplossing die alles overstijgt
Profiteer van onze kennis

Technisch én onderwijskundig

Bij Heutink ICT hebben we veel technische expertise in huis. Maar we weten ook wat er in het onderwijs speelt en kunnen inzoomen op jouw specifieke schoolsituatie. Door de koppeling te maken tussen techniek en onderwijs, kunnen wij in ontzorgen verder gaan dan anderen.

Eén oplossing die alles overstijgt

Met MOO (Mijn Omgeving Online) bieden wij een kind- en leerkrachtvriendelijke oplossing die platformen, diensten, devices en besturingssystemen overstijgt. Naast het feit dat wij alles koppelen en verbinden, bieden we ook op alles service & support. Meer dan Heutink ICT heb je niet nodig.

Profiteer van onze kennis

Wij kunnen je ook helpen de digitale kennis en vaardigheden binnen je school in kaart te brengen. Vervolgens kunnen we ze naar een hoger plan brengen met gerichte opleidingen en trainingen. Ook kunnen we je op detacheringsbasis een ICT-regisseur aanbieden voor regelmatige ondersteuning. Zo ontzorgen we je hele team.

Informeer naar de mogelijkheden!

Heb je nog vragen, heb je advies nodig of wil je een afspraak maken? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier.