Home - ICT-thema's - Servicecontracten met je ICT leverancier
Deel deze pagina:

Servicecontracten met je ICT-leverancier

De tijd dat je als school enorm afhankelijk was van je ICT-leverancier is geweest. Zo hoort het ook, want ICT is er voor jou en niet andersom. Je wilt het liefst zo veel mogelijk vrijheid, ook als het om service gaat.

Neem contact op

Jij kiest wat je gebruikt
MOO-bundels op maat
Nog meer service?

Jij kiest wat je gebruikt

Als klant van Heutink ICT ben je onafhankelijk. Met ons platform MOO koppelen wij bestaande platformen (alleen wat er niet is, maken we zelf). Jij kiest welke platformen en mogelijkheden je wel en niet wilt gebruiken.

MOO-bundels op maat

Het servicemodel van Heutink ICT is afgestemd op het MOO-platform. Voor het beheer van jouw oplossing bieden we diverse MOO-bundels; servicecontracten op maat, waarin jij de gewenste servicegraad bepaalt.

Nog meer service?

Voor nog verdergaande service kun je je MOO-bundel uitbreiden met Major Account service. Je hebt dan altijd een vast, persoonlijk aanspreekpunt bij onze servicedesk. Een stap verder is Single Point Of Contact (SPOC). Met deze uitbreiding heb je een vast aanspreekpunt waar je ook terecht kunt met vragen die niets te maken hebben met producten of diensten die wij hebben geleverd. Vraag naar de mogelijkheden.

Neem contact op

Informeer naar de mogelijkheden!

Heb je nog vragen, heb je advies nodig of wil je een afspraak maken? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier.


500.000 kinderen en duizenden onderwijsprofessionals leren en werken dagelijks in MOO 500.000 kinderen en duizenden onderwijsprofessionals leren en werken dagelijks in MOO
20 jaar ervaring in ICT 20 jaar ervaring in ICT
ICT-artikelen bestel je op heutink.nl ICT-artikelen bestel je op heutink.nl
Grootste assortiment Grootste assortiment
Werken en leren in de cloud met MOO Werken en leren in de cloud met MOO