Home - ICT-thema's - SharePoint Online hoe doe je dat
Deel deze pagina:

SharePoint: hoe doe je dat?

Samenwerken in de cloud is geweldig, ook op bestuursniveau. Maar het gaat niet vanzelf. Je hebt een online platform nodig dat systemen en technieken samenbrengt. Microsoft SharePoint Online is het platform bij uitstek, maar hoe wil jij het gebruiken?

Hoe kan Heutink ICT helpen

Gebruik zoals je wilt
Volkomen veilig
Automatische back-up

Gebruik zoals je wilt

Je kunt SharePoint Online op allerlei manieren gebruiken. Bijvoorbeeld als database, of als centrale locatie om documenten op te slaan waaraan vervolgens meerdere mensen tegelijk kunnen werken. En dat kan op elk moment, op elke plek, als je maar een internetverbinding hebt.

Volkomen veilig

In SharePoint Online staan gegevens volledig afgeschermd. Daarmee heb je een uitstekende mogelijkheid om op een veilige manier te voldoen aan de bewaarplicht. Ook ideaal voor vertrouwelijke documenten, zoals de personeelsadministratie.

Automatische back-up

Met SharePoint Online hoef je niet bang te zijn dat je ooit bestanden kwijt raakt. Er wordt elke 12 uur een automatische back-up gemaakt. Bovendien heb je niet het probleem dat de hele omgeving bij één eigenaar ligt (vooral lastig als die ene medewerker dan ergens anders gaat werken).

Hoe kan Heutink ICT je helpen?

  • SharePoint intranetomgevingen: bij Heutink ICT hebben we veel ervaring met het inrichten van intranetten voor (met name) bovenschoolse besturen
  • Onze totaaloplossing SchoolWapps: als je behoefte hebt aan een intranet dat helemaal op maat wordt gemaakt, desgewenst inclusief een website, ouderportaal en andere communicatiemiddelen
Neem contact op

Informeer naar de mogelijkheden!

Heb je nog vragen, heb je advies nodig of wil je een afspraak maken? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier.