Home - ICT-thema's - Werken en leren met Google
Deel deze pagina:

Werken en leren met Google

Google staat voor G Suite for Education en handige tools als Google Classroom. Natuurlijk. Maar ook voor Google Maps, Google Earth, Google Expeditions en nog veel meer gratis toepassingen die je in het onderwijs goed kunt gebruiken.

Hoe kan Heutink ICT helpen

G Suite en Classroom
Chromebooks
Google werkt altijd

G Suite en Classroom

Met G Suite for Education biedt Google het onderwijs een gratis pakket tools waarmee leerlingen en leerkrachten eenvoudig en veilig kunnen samenwerken op verschillende apparaten. Een van de tools is Google Classroom. Daarmee kun je als leerkracht heel handig opdrachten uitdelen en je lessen productiever en zinvoller maken.

Chromebooks

Chromebooks zijn betaalbare en beheersbare leerlingdevices. Ze draaien op Chrome OS, het besturingssysteem van Google, en zijn mede daarom ideaal voor gebruikers van G Suite for Education.

Google werkt altijd

De toepassingen van Google werken op alle devices op exact dezelfde manier. Ze vormen zo de perfecte ondersteuning bij het vergaren van 21st century skills; leerlingen kunnen op een heel eenvoudige manier samenwerken in de cloud. Ook heel geschikt voor thuis werken!

Hoe kan Heutink ICT je helpen?

  • MOO (Mijn Omgeving Online): in combinatie met MOO werkt Google nog makkelijker, want met je MOO-account heb je ook direct toegang tot Google Drive. Daar is klassenwerk eenvoudig te verzamelen. Alles staat lekker overzichtelijk in één opslag
  • Trainingen Google for Education: zo opgezet dat je je op jouw eigen niveau en in je eigen context de vaardigheden eigen kunt maken
  • Bootcamp Google: in drie dagdelen leer je alles wat je nodig hebt om leerlingen overal, altijd en op elk device bij het onderwijs te betrekken
  • Momento Device Deals: speciaal voor het onderwijs geselecteerde devices tegen aantrekkelijke voorwaarden en prijzen

Neem contact op

Informeer naar de mogelijkheden!

Heb je nog vragen, heb je advies nodig of wil je een afspraak maken? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier.