Myndr header

De slimme internetfilterknop voor de leerkracht

Internet tijdens de les: een bron van afleiding? Met myndr, exclusief bij Heutink ICT, heb je een slimme knop waarmee je zelf bepaalt waar je leerlingen online bij kunnen. Zo zorg je voor focus in de klas.Ontdek.het gemak van myndr

Met online lespakketten, oefenwebsites en de mogelijkheid om informatie op te zoeken voor werkstukken is internet niet meer weg te denken uit de klas. Maar internet kan ook een bron van afleiding en verleiding zijn.
Met myndr zorg je ervoor dat jouw leerlingen alleen toegang hebben tot wat jij nodig vindt.

Direct naar de webshopMyndr-switch in 2 kleuren

De myndr-switch is verkrijgbaar in wolwit en aardedonker. Je kunt de switch bestellen via de webshop. Om myndr te gebruiken hoef je alleen de switch aan te schaffen en betaal je jaarlijks voor de verbinding met het myndr platform en support.

Bestellen via de webshop

Wil je meer weten over een myndr-switch in de klas?

Lijkt het jullie ook zo handig om de internettoegang op school helemaal op maat te kunnen filteren, letterlijk in een handomdraai?

Heb je vragen? Neem contact met ons op.
Wij beantwoorden ze graag zodat je snel aan de slag kunt met myndr!

Installeren

Als jij de myndr switch wilt gaan gebruiken op school, moet de plugin geïnstalleerd worden bij de desbetreffende groep of groepen. Onze servicedesk helpt je daar graag bij: houd de welkomstbrief met jullie accountgegevens bij de hand en bel 074-2404666.

Meer over myndr

Internet is in het basisonderwijs niet meer weg te denken. Maar ook een bron van afleiding en verleiding. Op de website van myndr vind je meer informatie over deze slimme oplossing voor internetfiltering in de klas: www.focusindeklas.nl