Experts van huis uit

Heutink ICT, opgericht in 1998, is een ICT-totaalleverancier die het onderwijs door en door kent. Met onze visie en kennis zijn wij een gewilde gesprekspartner op elk niveau. Samen creëren we effectieve oplossingen op maat.

Wie zijn wij? Werken bij Partners & Certificeringen

Samen laten we techniek werken voor jouw onderwijs

Digitalisering in het onderwijs gaat allang niet meer over techniek alleen. Het gaat vooral over de beste manier om technologie te gebruiken om kinderen te laten leren. Uiteraard met alle aandacht voor belangrijke ‘technische’ thema’s, zoals:

  • mobility
  • de cloud
  • Single Sign-on
  • etc.

Heutink ICT heeft de overstijgende visie om techniek écht te laten werken - vandaag én morgen.

Wij zijn overal in het onderwijs

Heutink ICT is er voor onder andere:

  • Primair onderwijs
  • Voortgezet onderwijs
  • Bovenschoolse besturen
  • Beroepsonderwijs en universiteiten
  • Buitenschoolse opvang

Voorop in kennis en ervaring

Heutink ICT werd in 1998 opgericht door de automatiseerder Lesscher IT en de gerenommeerde onderwijsleverancier Heutink. Dankzij deze partijen kunnen wij tot op de dag van vandaag ons voordeel doen met een schat aan kennis en ervaring op zowel technisch als onderwijskundig vlak. Dat vertaalt zich in een grote voorsprong in ons vakgebied.

Onderdeel van Odin Groep

Heutink ICT maakt onderdeel uit van de Odin Groep. Deze Hengelose groep ICT bedrijven heeft een sterke focus op het onderwijs en heeft mede door haar eigen datacenters alle kennis en faciliteiten in huis om snel in te spelen op de mogelijkheden die de cloud biedt.

Onze partners

Heutink

Heutink Primair Onderwijs heeft ruim 100 jaar ervaring in het onderwijs. Vandaag de dag is het bedrijf de landelijk totaalleverancier voor primair onderwijs, kinderopvang, buitenschoolse opvang, peuterspeelzalen, welszijnssector en voortgezet onderwijs. Vanuit de hoofdvestiging in Rijssen (Overijssel) wordt ruim 60% van alle basisscholen in Nederland bediend.

Reinders

Heutink ICT heeft sinds 2012 een strategisch partnerschap met Reinders Oisterwijk. Dat betekent dat Reinders Oisterwijk met al haar onderwijsinhoudelijke expertise en in nauwe samenwerking helpt bij de ontwikkeling van ICT oplossingen. Deze worden vervolgens door Heutink ICT geïmplementeerd en beheerd bij klanten van Reinders.

Samen stappen maken?

Heutink ICT kan een waardevolle rol spelen als educatief partner. Ook jouw instelling kunnen wij helpen stappen te maken en ambities te toetsen aan de werkelijkheid. Ultiem doel: scholen zodanig bedienen met digitalisering op maat dat kinderen steeds beter kunnen leren.

Wij zijn Heutink ICT

Bij Heutink ICT werken mensen met hart voor onderwijs én techniek. Zij maken ons tot een bijzondere club. Een club die begrijpt wat jij denkt, voelt en wilt – en daarnaar handelt.

Accountmanagement
Advies & Begeleiding
Tenderdesk

Aangenaam: onze adviseurs

Onze adviseurs zijn ook voor ons ook belangrijke ambassadeurs. Daarom kiezen we ze heel zorgvuldig, op de juiste mix van technische en onderwijskundige kennis en klantvriendelijkheid. En ben je nieuw bij Heutink ICT? Dan bieden de specialisten van ons New Business-team je alle begeleiding bij het maken van de overstap.

Afspraak maken

Advies & begeleiding

Heutink ICT heeft ervaren onderwijsconsulenten in huis. Zij komen uit het onderwijs en zijn als geen ander thuis op het snijvlak van ICT en leerprocessen.

Afspraak maken

Onze Tenderdesk

Op onze Tenderdesk werken specialisten op het gebied van Europese aanbestedingstrajecten en bijbehorende juridische procedures.

Afspraak maken

Blijfup-to-date

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws en acties

*